כללי עזרה מהמומחים לחיפוש והחלפה

• הוסף לסימניות
אני צריך להחליף כל סימון פיסקה שיש אחריו תו רגיל שאינו בולד, במעבר שורה ידני.
עשיתי חיפוש בוורד: ?^p^ והוא אכן מצא אותם. כאשר עשיתי החלפה למעבר שורה ידני, הוא החליף, אך כמובן גם את התו הרגיל איתו ביחד...
באיזו דרך אני מבודד את אותו התו שלא תחול עליו ההחלפה...?

ללא שם.png

• הוסף לסימניות
באינדי' כשמחליפים ב- $0
זה אומר שהוא משאיר את התו אותו חיפש רק מחיל הלאה את הגדרות ההחלפה,
בוורד אינני יודעת,
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בוורד זה: ^& (הטקסט בתיבה חפש את, שזה הקביל לדולר אפס) רק שכאן אני רוצה שאת האחד הוא יחליף ואת השני לא, היינו לא את כל השדה.
תודה בכל זאת.

• הוסף לסימניות
מצאתי!
לחפש כנזכר, להחליף ב: &^|^ היינו מעבר שורה ידני ואחריו העתקת השדה, ואז לחפש מעבר שורה ידני שאחריו יש סימון פיסקה, ולהחליף במעבר שורה ידני בלבד.

• הוסף לסימניות
תבדוק באשכול הזה, יכול להיות שתמצא בו פיתרון.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה אהוב, ותתחדש על הלוגו המגנוב
(אני עדיין בהשראה מהאשכול שהפנית אליו, ובו מוצגים המעמדים כמשוררים וסופרים).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה