כללי עזרה מהמקצוענים - למי שממש לא בתחום

• הוסף לסימניות
טיפה דחוף-
האם יש דרך, בה אוכל להוסיף כיתוב לתמונה, ללא תוכנה כמו פוטושופ וכו' (אינני גרפיקאית) ומבלי להוריד מאיכות התמונה בהדפסה?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
את לא צריכה להיות גרפיקאית בשביל להוסיף טקסט בתמונה... אבל כמובן אם יש לך גישה לפוטושופ...

פותחים את התוכנה, לוחצים פייל - פלייס - ובוחרים את התמונה, לאחר מכן בצד שמאל, יש אייקון של האות T, שבו את מוסיפה טקסט, [לאחר שבוחרים את האייקון T, עושים קליק + משיכה במסמך, ונוצרת תיבת טקסט], לאחר מכן את גוררת את תיבת הטקסט למקום הנבחר, פייל - סייב, או בקיצור קונטרול S, שמירה ל-PDF, וחסל.

אם אין לך פוטושופ, ניתן לפנות אליי באישי.

ניתן גם להעלות את התמונה לוורד, ושם להוסיף תיבת טקסט, הוא לא אמור להוריד מאיכות התמונה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא הסברתי את עצמי עד הסוף...
להוסיף טקסט בוורד - ודאי שיש אפשרות כזו
אלא שאת התמונה אני שולחת להדפסה לא במדפסת שלי אלא בפוטו, ולא תהיה לי דרף לסגור אותה בפורמט להדפסה, כך שהאיכות תישאר

• הוסף לסימניות
כמובן שבכל תוכנה שלא 'מעבדים' את התמונה, צריך לסגור אותה בפורמט המתאים, הפורמט שמתאים לתמונות (הפשוט) הוא JPEG, או בקיצור JPG (ג'ייפג'), יש גם את פורמט PNG, ששומרת יותר את איכות הצבעים, אך אין לי מושג אם היא תהיה קבילה בפוטו לפיתוח, ההסתברות אומרת שכן, (אם כי PNG נועד ליתרונות אחרות מאיכות הצבעים)...

ולכן, אחרי שאת שמה את הטקסט בתמונה, את צריכה לשמור [קונטרול S], נפתח לך חלון שמירה, שבו את ממקמת את הקובץ השמור, אך מלבד זאת, יש למטה שורה, שבה מוגדר סוג הקובץ, כלומר פורמט השמירה, את לוחצת על השורה הזאת, נפתחות עוד הרבה אפשרויות של שמירה לפורמט אחרת, יש JPG, ויש PNG.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בואו חשבון;1467647:
כמובן שבכל תוכנה שלא 'מעבדים' את התמונה, צריך לסגור אותה בפורמט המתאים, הפורמט שמתאים לתמונות (הפשוט) הוא JPEG, או בקיצור JPG (ג'ייפג'), יש גם את פורמט PNG, ששומרת יותר את איכות הצבעים, אך אין לי מושג אם היא תהיה קבילה בפוטו לפיתוח, ההסתברות אומרת שכן, (אם כי PNG נועד ליתרונות אחרות מאיכות הצבעים)...

ולכן, אחרי שאת שמה את הטקסט בתמונה, את צריכה לשמור [קונטרול S], נפתח לך חלון שמירה, שבו את ממקמת את הקובץ השמור, אך מלבד זאת, יש למטה שורה, שבה מוגדר סוג הקובץ, כלומר פורמט השמירה, את לוחצת על השורה הזאת, נפתחות עוד הרבה אפשרויות של שמירה לפורמט אחרת, יש JPG, ויש PNG.

אצלי משום מה אין אופציה של שמירה לא לJPG ולא לPNG...
מה ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1467676:
אצלי משום מה אין אופציה של שמירה לא לJPG ולא לPNG...
מה ניתן לעשות?

על איזו תכנה את עובדת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1467682:
על איזו תכנה את עובדת?

וורד...
(אפשרי גם אקסל ואקסס;):confused:)

קיצער, לא גרפיקאית וללא גישה לתוכנות גרפיקה...

• הוסף לסימניות
לפתוח בצייר - - -

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;1467690:
וורד...
(אפשרי גם אקסל ואקסס;):confused:)

קיצער, לא גרפיקאית וללא גישה לתוכנות גרפיקה...

תוכלי לעבוד על 'פוור פוינט' יותר נוח מ'וורד'
משם כן תוכלי לשמור כ jpeg / png

• הוסף לסימניות
בפאוור פוינט, לא טוב לך?
זה הכי קל, אפשר אפילו "לעצב" שם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1467721:
תוכלי לעבוד על 'פוור פוינט' יותר נוח מ'וורד'
משם כן תוכלי לשמור כ jpeg / png

עזרת לי מאד!!!
אכן כך!

תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה