עזרה מהרכסימיים...

• הוסף לסימניות
שלום לכל הרכסימיים או לאחרים שיודעים :)
שמעתי שיש אפשרות לקבל באחד מהלולים בכפר חסידים אפרוחים בחינם (לא אכפת לי גם בתשלום)
אני צריכה בדחיפות מידע רלוונטי- שם, טלפון וכל דבר שיכול לעזור לי
תודה רבה מראש!!!

• הוסף לסימניות
זהו? זה השימוש היחיד שיש ברכסים?
רק מה שבחינם???

האמת, לא שמעתי על זה.
אני אנסה בלנ"ד לברר לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1207796:
זהו? זה השימוש היחיד שיש ברכסים?
רק מה שבחינם???

האמת, לא שמעתי על זה.
אני אנסה בלנ"ד לברר לך.
תודה!!!
כתבתי שלא אכפת לי בתשלום
התשלום הוא לא הנקודה, אני פשוט מחפשת מקום הכי קרוב אלי (אני חיפאית) שבו אוכל להשיג 2-3 אפרוחים... שמעתי שזה חינם, אז על הדרך לא אכפת לי לא לשלם ;)
אשמח אם תוכלי לברר לי איפה ניתן להשיג (בתשלום או שלא)
תודה רבה רבה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מה בכל חיפה אין לכם חנות לחיות מחמד?
זה לא עסק יקר,
אפרוח צהוב עולה באזור 5 ש"ח
וערבי באזור 10 ש"ח

• הוסף לסימניות
נדמה לי שבהרצל- בחנות של החיות. הם היו פעם מול בר כוכבא ולא מזמן עברו יותר פנימה ע"י מדגן.
לא זוכרת שם מדויק של החנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חביבה;1208346:
נדמה לי שבהרצל- בחנות של החיות. הם היו פעם מול בר כוכבא ולא מזמן עברו יותר פנימה ע"י מדגן.
לא זוכרת שם מדויק של החנות.
תודה, נחפש...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה