- הוסף לסימניות
נכתב ע"י efrat1;1283069:רביעיות- חברתי עשתה ליום נישואין 4
את מכינה סדרות לפי נושאים +תמונות.
זה יכול להיות מזכרת כייפית מהרבה חוויות משותפות...
בענין הטיול- לא כתבת איפה את גרה....
איך מבצעים כזה דבר?
אשמח לרעיון. דחוף לי להיום
נכתב ע"י efrat1;1283069:רביעיות- חברתי עשתה ליום נישואין 4
נכתב ע"י ריקי;1553800:יום נישואין אפשר לעשות בחירות (הבחירה שלי...)
אני עשיתי את זה רק שבוע שעבר. כמובן שלא יכולה לשתף בתמונות אבל זה המשהו הכי אישי ויפה.
"פתחתי" מטה של 2 אותיות שאפיינו את השם והמשפחה,שמתי תמונות, סיסמאות וכו'.
נכתב ע"י ריקי;1553800:יום נישואין אפשר לעשות בחירות (הבחירה שלי...)
אני עשיתי את זה רק שבוע שעבר. כמובן שלא יכולה לשתף בתמונות אבל זה המשהו הכי אישי ויפה.
שוברים מעוצבים (נראה אמיתי לגמרי!) לכל יום מימי "השבע ברכות", חוברת של 7 שוברים עם תאריך ותוקף, כל שובר מכיל הטבה מפנקת במיוחד! (זה היה אחד מהמתנות)
אפשר דוגמא לרביעייה? אני קצת קשת הבנהרביעיות- חברתי עשתה ליום נישואין 4
איך נכנסים לבלוג המדובר?מה שאני עשיתי: (ויש על זה פוסט בבלוג)
1. מתנות לפי שעות, קניתי מגוון מתנות שידעתי שהוא צריך ורוצה עטפתי את כל המתנות באותו נייר עטיפה, ועל כל מתנה רשמתי שעה. בעלי "נתקל" במתנה בשעה המיועדת, ובפנים הייתה מתנה שגם התאימה לשעה כמובן עם תוספת ברכה שהתאימה למתנה. לדוגמא: אוזניות כשהוא נסע בדרך לכולל, ספר, כשהוא למד בכולל, קופסה עם עוגיות טעימות במיוחד, בהפסקה, ועוד ועוד.
2. שוברים מעוצבים (נראה אמיתי לגמרי!) לכל יום מימי "השבע ברכות", חוברת של 7 שוברים עם תאריך ותוקף, כל שובר מכיל הטבה מפנקת במיוחד! (זה היה אחד מהמתנות)
לעוד רעיונות כנסו לבלוג...
אמאלה זו הקפצה מ2015!!!אפשר דוגמא לרביעייה? אני קצת קשת הבנה
אשמח יותר להסבר אם אפשרי, אפילו במייליום נישואין אפשר לעשות בחירות (הבחירה שלי...)
אני לא החברה המדוברת אבל אולי הדוגאות שלי יעזרואפשר דוגמא לרביעייה? אני קצת קשת הבנה
תודה, כן.אני לא החברה המדוברת אבל אולי הדוגאות שלי יעזרו
רביעיה אחת-
מקומות שעשינו בהם פגישות:
קפה קפה
רכבת לבית שמש
פארק מודיעין
בייגל בוש
מילים/אמירות שיש רק אצל משפחת איקס:
צחילים
אפילו העכברים התעוררו
חרטושים
פרסיל
עוד דוגמאות או שהבנת את הרעיון?
כןתודה, כן.
רק לא הבנתי איפה התמונות, כל קלף תמונה אחרת? מהמציאות? זכור לי שהיא אמרה משו על תמונות.
למי שחששה, אני מבינה ויודעת מה זה רביעיות, רק לשבר את הראש עם הדוגמאות ליום נישואין..
4כן
למשל במקומות של הפגישות אז בקלף של רכבת לבית שמש שמתי תמונה של רכבת של בית שמש ובקלף של פארק מודיעין את התמונה של הפארק, בקלף של הצחילים- תמונה של חצילים, וכו'.
מאחורי הקלפים הדפסתי לוגו ותמונה אישית וגם ע הקופסא שמתי את הלוגו והתמונה
והדוגמאות שכתבתי זה היה של היום נישואין.
(נניח המילים שיש רק אצל משפחת איקס ז כי זה מילים שכל בן זוג שנכנס למשפחה מנסה להבין את פשרן...)
איזה יום נישואין זה?
4
יש לך עוד רעיונות?
ואשמח לרעיונות לסדרות....כן
למשל במקומות של הפגישות אז בקלף של רכבת לבית שמש שמתי תמונה של רכבת של בית שמש ובקלף של פארק מודיעין את התמונה של הפארק, בקלף של הצחילים- תמונה של חצילים, וכו'.
מאחורי הקלפים הדפסתי לוגו ותמונה אישית וגם ע הקופסא שמתי את הלוגו והתמונה
והדוגמאות שכתבתי זה היה של היום נישואין.
(נניח המילים שיש רק אצל משפחת איקס ז כי זה מילים שכל בן זוג שנכנס למשפחה מנסה להבין את פשרן...)
איזה יום נישואין זה?
אני צריכה למצוא את מה שעשיתי, אבל מה שעולה לי בנתיים4
יש לך עוד רעיונות?
שמעתי פעם שלקחו דף לפי הא' ב' וכל אחד מילה מושג באות המתאימה, משהו בא' משהו בב'....
ולראות את הסרט של החתונה...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים