עזרה: מה הדרך הטובה ליצירת בלוני דיבור ומחשבה במנגה?

• הוסף לסימניות
על מה אתם ממליצים?
ציור ידני?
שימוש בכלי הבלון?
שימוש בבלונים מוכנים במטריאלס?
אני מבקשת שתתייחסו הן לנוחות היצירה שלהם והן לנוחות השינוי שלהם במקרה הצורך.

תודה:)

• הוסף לסימניות
הכי טוב ביד נקודה.
הבעיה בזה שלא כל אחד יכול להוציא בועה יפה
הפשרה היא סרגל עגול, וקו ביד.

• הוסף לסימניות
כלי הבלון הוא כלי מעולה ויש בו אפשרויות רבות - לא רק לעיגול אלא ללאסו ולעט מגנטי.
ממליצה. להתרגל לשימוש זה מעולה ואחרי זה אפשר ללחוץ קונטרול ועל הבלון, ולשנות עם הוזזת נקודות.

• הוסף לסימניות
פעם הייתי משתמש רק בכלי הבועות, אבל לאחרונה קלטתי שאם אני עושה אותם ידנית זה נראה הרבה יותר טוב. בכלל, כל עזרה בכלי ממוחשב נותנת תחושה רובוטית ומקובעת שלדעתי פוגעת משהו בזרימה והקלילות של האיור. במיוחד אם משתמשים בתבניות של בועות המחשבה והזעקה..
כל מקרה אין ספק שכלי הבועות מאוד נוח ויעיל, שורה תחתונה זה עניין של טעם ונוחות...
אישית אני עושה שילוב של ידני וממוחשב, תלוי במיקום הבועה ואם נכנס לתוכה חלק מהאיור, חלק מהכובע למשל וכדו'..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ידני ממש? כמו ציור הקומיקס?
ואז זה בשכבה וקטורית נפרדת, מעל הציור? וממלאים כל בלון בלבן?
לא!
בתוך כלי הבלון יש אפשרות של baloon pen תשתמשי בו לצייר את הבלון והוא אוטמותית יוצר שכבה חדשה וממלא את הפנים בלבן או בצבע אחר שאת מגדירה.

• הוסף לסימניות
ידני ממש? כמו ציור הקומיקס?
ואז זה בשכבה וקטורית נפרדת, מעל הציור? וממלאים כל בלון בלבן?
כן, ידני ממש. אם לא יוצא לך טוב אז באמת כמו שאבימי הציע אפשר להשתמש בסרגל.
בהחלט כדאי להשתמש בשכבה נפרדת (אני אישית כמובן תמיד שוכח). למלא את הבלון בלבן גם אחלה רעיון.
שכבה וקטורית גם אפשרי, אבל כאמור, להתרחק כמה שיותר מביצועים ממוחשבים למיניהם - לדעתי..

• הוסף לסימניות
בתוך כלי הבלון יש אפשרות של baloon pen תשתמשי בו לצייר את הבלון והוא אוטמותית יוצר שכבה חדשה וממלא את הפנים בלבן או בצבע אחר שאת מגדירה.
תודה רבה על כל ההסברים!
למלא את הבלון בלבן גם אחלה רעיון.
אז מה אתה עושה אם לא זה?
וכמובן תודה רבה על כל העזרה!

• הוסף לסימניות
את יכולה או עם סרגל עגול או עם הכלי העגול או ידני כל פעם לעשות חצי עיגול בזוית אחרת בשכבה וקטורי, ואחר כך עם מחק וקטורי למחוק את המיותר

• הוסף לסימניות
אני אישית כמובן תמיד שוכח
חה חה חה
כמה פעמים דפקת את הראש במקלדת בתסכול שעשית את שכבת הסרגל על איזו שכבת מלל נידחת?
קורה כל פעם.
וזו באמת האופציה הכי טובה.
אישית, מייד ביצירת עמוד הקומיקס אני עושה תיקייה נפרדת עם סרגלים, ושכבת נוספת ללבן.

• הוסף לסימניות
מייד ביצירת עמוד הקומיקס אני עושה תיקייה נפרדת עם סרגלים, ושכבת נוספת ללבן.
סרגלים לבלונים, או לעוד דברים? אשמח אם תפרט.
ולכל בלון שכבה נפרדת או כולם באותה שכבה?

• הוסף לסימניות
סרגלים לבלונים, או לעוד דברים? אשמח אם תפרט.
ולכל בלון שכבה נפרדת או כולם באותה שכבה?
סגרלים לבלונים,
שעליהם עוברים עם עט, ככה שנוצר עיגול יפה, אבל עם דינמיות קו שנותנת אישיות וחום.
כל הסרגלים באותה שכבה, ומתחתם שכבה נוספת של לבן.
כלי הבלונים נחמד, אבל מאוד תעשייתי ובלוקי.

• הוסף לסימניות
אני מציירת את הבלונים בכלי הבלונים העגול או הריבועי, ואח"כ יוצרת לו צורה חופשית עם הכלי redraw vector line שנמצא בתוך correct line. פשוט עוברת מעל הקו של הבלון שציירתי, ויוצרת צורה כרצוני. באופן הזה אני יכולה לגוון בצורות הבלונים, לתת להם מראה ידני יותר, וכן להתאים אותן למיקום בציור.
פשוט וקל.

• הוסף לסימניות
יש לי מדריך מצוין שיצרתי לבועות קומיקס.
שיטה קלה וכיפית שיוצרת בועות מטריפות ואצלי בשימוש יומיומי :)

צרי איתי קשר במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה