- הוסף לסימניות
אני מציירת קשוט בנושא א ב
ואני צריכה משו לאות הזו.
רק לא זאב או זבל...משהו נורמלי.
עולה לכם משו?
ואני צריכה משו לאות הזו.
עולה לכם משו?
נכתב ע"י RacheliArt;1091598:יש לי בעיה עם חיות לא כשרות...
זית זה מצוין. תודה, מישהי!!
נכתב ע"י אברהם;1091612:לשבט בנימין לא הייתה בעיה שבדגל שלהם תהיה חיה לא כשרה
גם לשבט יהודה לא, וגם לא לשבט דן
גם משה רבנו שעשה את נחש הנחושת לא ראה בעייה בכך שיסתכלו על חיה לא כשרה
גם בפרוכת המשכן לא הייתה בעיה כזו
אם בכל זאת יש לך בעיה כזו, תוכלי לצייר זֶמֶר (ג'ירפה), שהיא חיה כשרה לכל הדעות
נכתב ע"י RacheliArt;1091582:אני מציירת קשוט בנושא א ב
ואני צריכה משו לאות הזו.
עולה לכם משו?
נכתב ע"י אברהם;1091612:לשבט בנימין לא הייתה בעיה שבדגל שלהם תהיה חיה לא כשרה
גם לשבט יהודה לא, וגם לא לשבט דן
גם משה רבנו שעשה את נחש הנחושת לא ראה בעייה בכך שיסתכלו על חיה לא כשרה
גם בפרוכת המשכן לא הייתה בעיה כזו
אם בכל זאת יש לך בעיה כזו, תוכלי לצייר זֶמֶר (ג'ירפה), שהיא חיה כשרה לכל הדעות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים