עזרה - מה עושים כשצריך חשבון בנק בחו"ל?

• הוסף לסימניות
יש איזה קרן שנשארה לי באנגליה מהתקופה שחייתי שם שאני רוצה לשחרר אבל הם דורשים חשבון באנגליה כדי שיוכלו להעביר את התשלומים.
אם אין לי חשבון באנגליה, האם יש דרך לפתוח אחד כזה בלי להגיע לשם פיזית?
והאם יש דרך להעביר מחשבון באנגליה לחשבון בארץ בקלות?

• הוסף לסימניות
להעביר אפשר בקלות דרך האתר של הבנק (העברת בנקאית, יש לי נסיון עם בנק בארה"ב)
השאר אין לי מושג.

• הוסף לסימניות
השאלה איך פותחים חשבון בחו"ל

• הוסף לסימניות
החשבון חייב להיות רשום על שמך?
אלה תשלומים ברבים או תשלום אחד?

• הוסף לסימניות
מדובר אל תשלומים קבועים חודשיים והם רוצים חשבון על שמי באנגליה.
זו הבעיה
אחרת הם שולחים בצ'קים ולפעמים מוציאים לנו מעטפות עם צ'קים מתיבת הדואר.
אפשרי היה תא דואר אבל אין לי זמן בד"כ לגשת לדואר וזה סתם טרטור

• הוסף לסימניות
אני יכולה לנסות לברר כאן אולי יש אפשרות לפתוח אונליין
האם את אזרחית בריטית?

• הוסף לסימניות
יש לי אזרחות בריטית אבל אני לא תושבת בריטית כיום.

• הוסף לסימניות
האם בזמן. שגרת פה היה לך חשבון בנק?
זה מאד תלוי אם יש לך credit rating

• הוסף לסימניות
כן היה. התקשרתי לבנק שלי והם לא יפתחו לי חשבון כי אני לא תושבת אנגליה כרגע.

• הוסף לסימניות
אגב, האם יש אפשרות לפתוח בבנק ישראלי כגון פועלים או בנק לאומי לפתוח חשבון בחו"ל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1269617:
אגב, האם יש אפשרות לפתוח בבנק ישראלי כגון פועלים או בנק לאומי לפתוח חשבון בחו"ל?

אני יודעת של בנק לאומי יש סניפים כאן .תתקשרי לברר

באיזה בנק היה החשבון שלך בעבר?

• הוסף לסימניות
גם לבנק פועלים יש סניפים, אבל הם מיועדים לעסקים בסדר גודל של מיליונים ולא לאדם פשוט.
הייתי עם NATWEST

• הוסף לסימניות
ביררתי עם בנק לאומי והם מאפשרים פתיחת חשבון עם מינימום של 50000 פאונדס.
הם לא בנקאות רגילה, גם פועלים לא.
הקיצר, מתחיל להסתמן שזה בלתי אפשרי.

• הוסף לסימניות
יש לך שם קרוב משפחה או מכר אולי תנשי שיעבירו לשם את הכסף.
בארץ ניתן למנות מיופה כח שהוא משחרר את הכספים לח-ן נאמנות, ומשם הרבה יותר קל להעביר את הכספים לח-ן אחר. מה גם שהשרות לא עולה הרבה. תבדקי אם ניתן לעשות זאת גם בחו"ל.

• הוסף לסימניות
חולי, לא הבנתי על מה אתה מדבר. אני צריכה שיפקידו לי כסף באנגליה, ושאוכל למשוך אותו בארץ

• הוסף לסימניות
ניתן למנות מיופה כח שנמצא באנגליה מטעמך, והוא משחרר את הכספים לחשבונו או לחשבון נעמנות בד"כ חשבון כזה נפתח ע"י עו"ד. לאחר שהכספים משוחררים באנגליה כל אחד יכול לבצע העברה בנקאית לחשבונך בארץ.
נראה לי שהייפוי כח צריך להיות חתום ע"י עו"ד.

• הוסף לסימניות
זו בדיוק הבעיה. אין לי על מי לסמוך שם.

• הוסף לסימניות
אשמח לנסות לעזור לך
אבל גם אותי את לא מכירה :(
אם לא מדובר בסכום גדול שיכול לסבך אותי במס הכנסה וכו אין לי בעיה שתעבירי לחשבוני ואני אעביר לך...
או שאולי אתן לך את הכתובת שלי וישלחו לכאן את הצקים?

• הוסף לסימניות
לכל מקרה כזה יש בתי חב"ד.
רק צריך לברר לפני זה החשבונות שלהם לא מעוקלים שאז כל כסף שיכנס יעלם מיד לטובת החובות לבנק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה