עזרה עזרה מול "נתיב" מי יכול?

• הוסף לסימניות
אתר שיחות לפרשת השבוע ביוטיוב,
נט-פרי פתחו,
אתרוג - פתחו.
נתיב-בעקרון אמרו שיפתחו,
בפועל האתר לא נפתח.
אני שולחת להם הודעות
עונים אחרי שבוע או שלא עונים,
חבל כי יש קבוצה של אנשים שרוצה לצפות בשיעורים והם חסומים בנתיב,
מישהו יודע על דרך לתקשר איתם ושיענו?

• הוסף לסימניות
אתר שיחות לפרשת השבוע ביוטיוב,
נט-פרי פתחו,
אתרוג - פתחו.
נתיב-בעקרון אמרו שיפתחו,
בפועל האתר לא נפתח.
אני שולחת להם הודעות
עונים אחרי שבוע או שלא עונים,
חבל כי יש קבוצה של אנשים שרוצה לצפות בשיעורים והם חסומים בנתיב,
מישהו יודע על דרך לתקשר איתם ושיענו?
זה קישור דוגמית למה שמעלים שם

שיעור לפרשת שבוע

אין סיבה נראית לעין שתהיה להם בעיה לאשר אתר כזה, לא?

• הוסף לסימניות
אתר?
זה לא אתר, זה ערוץ יוטיוב.
האם יש לנתיב אפשרות טכנית לפתוח ערוץ יוטיוב במידה והוא מכיל רק תוכן כשר? יתכן שלא. תבדקו.

• הוסף לסימניות
אתר?
זה לא אתר, זה ערוץ יוטיוב.
האם יש לנתיב אפשרות טכנית לפתוח ערוץ יוטיוב במידה והוא מכיל רק תוכן כשר? יתכן שלא. תבדקו.
אתם בנתיב?
קשה להאמין שאין להם אפשרות ולשאר יש
זה ענין שהם רוצים לאשר רק מה שבטוח בסדר לא?
בנט פרי דורשים להעלות סרטון לערוץ שבו מתחייבים כל מיני
נתיב בעקרון ענו לי בעבר תשובה כזאת
אשרו את פתיחת הסרטונים בנתיב:
כעת הפלייליסט נוסף למאגר האתרים הנקיים בנתיב

ושלחתי להם בקשה שוב וכתבתי שהם אישרו
אבל התקשורת איתם מאד לא נוחה בדרך שאני עושה
אולי יש דרך יותר טובה?
הם לא עונים לי כבר שבוע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה