עזרה: מכסי מטרנה

• הוסף לסימניות
למישהי יש רעיון למשהו שנראה כמו מכסה מטרנה?
אני רוצה ליצור מעין ארנק קשיח משניים- אבל אין לי מטרנה:(.
חומרים נפסדים- עדיף, או לפחות משהו זול...
אני צריכה משהו שלא יתפרק, כך שהמחשבה בהתחלה פשוט לבנות קופסונת מקרטון- לא נראית לי עמידה מספיק.

• הוסף לסימניות
תנסי לחפש בחנויות של החד פעמי- יש לפעמים כל מיני קופסאות עם/בלי מכסים שיכולות להוות תחליף נהדר
או אפילו בחנויות של הכל ב-1 מביאים לפעמים גם כל מיני קופסאות איכסון ..

• הוסף לסימניות
תנסי לחפש בחנויות של החד פעמי- יש לפעמים כל מיני קופסאות עם/בלי מכסים שיכולות להוות תחליף נהדר
או אפילו בחנויות של הכל ב-1 מביאים לפעמים גם כל מיני קופסאות איכסון ..
תודה!!!
איך לא חשבתי על הרעיון הפשוט הזה?:eek::eek:

• הוסף לסימניות
למישהי יש רעיון למשהו שנראה כמו מכסה מטרנה?
אני רוצה ליצור מעין ארנק קשיח משניים- אבל אין לי מטרנה:(.
חומרים נפסדים- עדיף, או לפחות משהו זול...
אני צריכה משהו שלא יתפרק, כך שהמחשבה בהתחלה פשוט לבנות קופסונת מקרטון- לא נראית לי עמידה מספיק.

לא אכפת לי לשמור לך מכסים של מטרנה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא כ"כ. אני בבני ברק..
אבל מאמינה שתוכלי למצוא סביבך הרבה נשים שמשתמשות במטרנה. לא כך?

• הוסף לסימניות
אפשר לבקש במעונות, בגיל הקטן מסיימים חבילה ליום כמדומני....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה