קורונה עזרה מלונית למשפחה עם ילדים

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל חברה
משפחה עם ילדים מגיל 13 ומטה
האמא אחרי לידה והאבא ממש לא מרגיש טוב- שתיהם חיוביים וגם הילדים, חלקם לא מרגישים טוב.
הם מתלבטים אם לצאת או לא,
אמרו להם שיפנו אותם לדן
האם יש למשהו נסיון עם מלון דן?
או שיש מלון שהוא טוב ויספק את התעסוקה לילדים כדי שההורים יוכלו קצת לנוח להתאושש
ואם בכלל אפשר לבקש לשנות מקום?
יש מישהו שיוכל לעזור? לכוון? לייעץ?
תודה רבה ותזכו למצוות

• הוסף לסימניות
תודה,
ידוע לך על מישהו שנמצא שם כרגע?
האם יש שם תוכניות ואיך האוכל?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תמונות מהמלון מהשבוע
IMG_6216.JPG
IMG_6223.JPG

קבצים מצורפים

• IMG_6231.JPG
    IMG_6231.JPG
    1.7 MB · צפיות: 156
  • הוסף לסימניות
ניתן לפנות אלי בפרטי
או במייל: lizmoach123@ גימייל.

אישית הייתי בדן. וחלק מהמשפחה במקומות אחרים.
יש לי מידע על כל המלוניות. וכן עדויות (מקבלת רק עדויות עם תודות ומילים טובות. וכן יודעת מה החסרונות בכל מקום עם נטייה לשינוי לטובה ושיפור כל הזמן).
אשמח לענות.

• הוסף לסימניות
ניתן לפנות אלי בפרטי
או במייל: lizmoach123@ גימייל.

אישית הייתי בדן. וחלק מהמשפחה במקומות אחרים.
יש לי מידע על כל המלוניות. וכן עדויות (מקבלת רק עדויות עם תודות ומילים טובות. וכן יודעת מה החסרונות בכל מקום עם נטייה לשינוי לטובה ושיפור כל הזמן).
אשמח לענות.
כתבתי לך בפרטי. אשמח לקבל מידע
תודה

• הוסף לסימניות
אחותי בבית ספר שדה תבור (וזה לא מלון)
והיא אומרת שכנראה תלוי בציפיות
מי שחושב שהמדינה חייבת לו מלון + אוכל של מלון מתאכזב,
ומי שחושב לאיזה מקום היית הולך בחינם, ברוב המקרים האדם יהיה מרוצה.
כנראה אנשים נוסעים לבית מלון בדעה שיש שם אוכל של מלון וזה לא
ברוב מוחלט של המקרים מדובר בקייטריג של העדה
כמו שמביאים בצהרונים ובבתי חולים ......

• הוסף לסימניות
בתי המלון עושים מעל ומעבר לטובת המחלימים ומקבלים מעט מאוד תודות ומשוב חם.
כמו"כ אנשי ציבור, עסקנים, ארגוניים ופרטיים מקדישים יומם וליל על איך לשפר ולהיטיב תחת הכותרת 'חינם'.
מי שמגיע להנות בכל תנאי שקיים- נהנה מאוד!
מי שמגיע בתחושת 'מגיע לי' יתאכזב וימצא כל הזמן על מה להתלונן.

הכל תלוי במבט.
אין שום מדינה בעולם שמספקת מלון בחינם למחלימים. הם פשוט כולאים בבית עד יעבור זעם.

נכון, יש מלונות שיש מקום לשיפור עדיין וטרם למדו א דפוס השוהים בה אבל הם קשובים ומשתדלים.

רק ממבט אישי.
שאלה-
האם נטלה לנטילת ידיים בכל חדר הינו חובה של בעל המלון לספק?
לא! חד משמעית.
אני הייתי בחדר כזה, שלא היה, ביקשתי מוצר אחד ממתנדבת שסיפקה לי אותה בשמחה. נטלה. ומדובר לכאורה במותרות אך היתה ליתחושה שונה ליטול עם אחת כזו ולא עם כוס חד"פ.
והבטחתי לטפל בעניין. והתגייסו להם האחראים, פיקוד העורף ואנשי המלונות. וכיום בכל חדר בכל מלון יש נטלה!! מי שאין לו עדיין (יתכן והקודמים 'סחבו' את זה איתם:) ) מוזמן לפנות בפרטי ונטפל בכך.
כנ"ל גם קינות לתשעה באב.
רק מי שהיה שותף לפעילות שהייתה כרוכה סביב זה ותקצוב (מבלי לקחת קרדיט:) ) יודע עד כמה זה היה לטובת המחלימים...

יש מוצרים מסויימים שאני באופן אישי ולאחר הכרות מעמיקה עם השטח- ממליצה להביא כדי למנוע צער:
אטמי אוזניים.
אופניים. (במלוניות שיש שטחים)
כדור
3 משחקי קופסא וספרים (ולהחליף עם השכנים במלון)
מוצרים מתכלים ליצירות וכדו'.

• הוסף לסימניות
יש עוד שרשור על דן ירושלים עי"ש.

• הוסף לסימניות
ידידי היקרים

משפט המפתח כבר נאמר:

מי שמגיע ליהנות בכל תנאי שקיים- נהנה מאוד!
מי שמגיע בתחושת 'מגיע לי' יתאכזב וימצא כל הזמן על מה להתלונן.

הכל תלוי במבט.

במלון דן האווירה של השוהים בה חמה וידידותית. תפילות של כל הסגנונות עד אחרי 11.00 בבוקר.
אחה"צ מתגודדים ומפטפטים, קבוצות קבוצות בחצר הגדולה שליד הלובי הגדול.

(בתמונות 1 ו 2 עם הסככות, רואים רק חלק מהחצר. בריכת השחיה (תמונה 3) סגורה. את המיטות (תמונה 4) אפשר להפריד).

כללית החדר גדול, נקי, ממוזג וכולל מקרר בתוך ארונית שתחת פינת הקפה. ארון בגדים גדול עם דלתות הזזה ומרפסת בכל חדר. הצילום של המיטות ופינת הקפה לא מראה את גודל החדר.

בשבוע הראשון היה בר מצווה של משפחה חבדית וכולם רקדו יחד. ליטאים וחסידים שרו יחד שירי חב"ד. מי שלא נכח - הפסיד.

במלון דן (הייאט) אוסרים ליסוע באופניים.

כללית צוות המלון חפץ להנעים את השהות במלון ובא לקראת האורחים.

• הוסף לסימניות
כללית החדר גדול, נקי, ממוזג וכולל מקרר בתוך ארונית שתחת פינת הקפה. ארון בגדים גדול עם דלתות הזזה ומרפסת בכל חדר. הצילום של המיטות ופינת הקפה לא מראה את גודל החדר.
הייתי בכמה חדרים, לא כולם אותו הדבר.
את המיטות (תמונה 4) אפשר להפריד).
לא בכל החדרים זה מזרן נפרד..
במלון דן (הייאט) אוסרים ליסוע באופניים.
דווקא יש כאן אופניים של ילדים.

היו פה שולחנות של פינג פונג, סנוקר והוקי אוויר אבל לקחו אותם.
כרגע יחסית התרוקן כאן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה