עזרה ממומחים- לוח ציור

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
אני צופה בשקיקה בציורים והאיורים שיש כאן ונהנת עד בלי די.
בנתיים אני מציירת כתחביב , מידי פעם בתשלום למבקשים.
אני שמה לב שמדברים פה הרבה על לוחות ציור אלקטרוניים שמציירים עליהם ומעבירים למחשב, אם הצלחתי להבין טוב.
אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה במה מדובר בדיוק , מה העלות וכמה כדאי לי לקנות כזה דבר.
תודה מראש על הקדשת זמנכם היקר.

• הוסף לסימניות
תכתוב בגוגל "לוח ציור דיגיטלי"
{שמחתי לעזור :)}

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה...

אין לי בעיה לכתוב בגוגל אבל אם יש פה אנשים שמבינים אני אשמח לקבל דוקא מכם תשובות ולא מאיזה פורום ואתר שאני לא ממש מכירה..
אני אמקד את השאלה:
מתי התחלתם להשתמש בלוח דיגטלי?
עד כמה הוא עוזר לכם בציור?
האם אתם ממליצים לי לקנות אחד כזה ולהתפתח או שאני יכולה להמשיך לצייר על דפים? ( אני מציירת בעיפרון, עט, פחם, שמן, מים וגם צובעת בפוטושופ)

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 128352
הלוח הוא בעצם תחליף לעכבר.
מציירים ישירות למחשב.
כמובן שבמחשב יש את כל הכלים לציור ותמיד את יכולה לחזור אחורה.
גם את הצביעה תוכלי לעשות יותר במקצועיות.
כל צייר שמתעסק גם במחשב ועיניו בראשו, ישיג לעצמו אחד כזה בהקדם.

קבצים מצורפים

• wacom_intuos4.jpg
    KB 52.3 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
הנושא נידון עשרות פעמים פה במסגרת הפורום,
תעשה חיפוש בפורום הזה.

• הוסף לסימניות
לוח גרפי הוא לוח שמחברים למחשב בUSB מציירים עם העט על הלוח ומסתכלים על המחשב
(קצת קשה להסביר אם לא ראית אף פעם לוח גרפי) אם את רוצה לראות לוח בפעולה תיכנסי לyoutube ותחפשי סרטונים ל- wacom tablet. יש כל מיני סוגים של לוחות במחירים שונים, תלוי כמה את רוצה להשקיע. אם את מעוניינת לעבוד במחשב את חייבת לוח גרפי, לעבוד עם עכבר זה לא רציני. לגבי השאלה אם כדאי לעבור לעבוד במחשב בכלל, השאלה היא האם את מציירת מסחרי או בשביל הכיף, אם את מציירת באופן מסחרי כדאי מאוד לרכוש את הלוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה