עזרה ממומחי האייפון: ביטול גלישה אלחוטית

• הוסף לסימניות
שלום
לצורך נסיעה מסוימת אני צריך להשתמש במכשיר אייפון
בחברת סלקום מאפשרים להתקין אינטרנט רימון על האייפון
הבעיה היא שבגלישה אלחוטית דרך ה-WIFI האינטרנט כבר לא קשור לרימון ומגיע ללא סינון.
שאלתי:
האם מישהו יודע איך אני יכול לבטל או להצפין עם קוד סודי (שאתן למישהו אחר) את הגלישה האלחוטית??

תודה גדולה למסייעים.

• הוסף לסימניות
אין להם תכנת רימון לאייפון?

• הוסף לסימניות
הם אמרו לי שהם עוד לא הגיעו לזה.

• הוסף לסימניות
מסתבר שיש חבילה בcydia (אם באייפון פרוץ) שחוסמת את הwifi או שאפשר פשוט להגדיר כתובת איפי קבועה שלא תהיה חוקית בראוטר 

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;640115:
מסתבר שיש חבילה בcydia (אם באייפון פרוץ) שחוסמת את הwifi או שאפשר פשוט להגדיר כתובת איפי קבועה שלא תהיה חוקית בראוטר

תודה רבה על התשובה.

אשמח אם תוכל להרחיב על שם החבילה ב-cydia שחוסמת,
או על דרך הגדרת האיי פי הקבוע.

• הוסף לסימניות
תוכנה זו Locktopus מאפשרת לחסום את הכניסה להגדרות אבל אני לא יודע אם זה נותן לחסום רק את החלק של הwifi

• הוסף לסימניות
אני לצורך עבודה קיבלתי איפון, והמנהל הלך לחברה והם פשוט ניתקו את האינטרנט. זה ממש חסום וגם לא נותן לגלוש דרך ויפין
ממש כמו פלאפון כשר

• הוסף לסימניות
יש בהגדרות של האינטרנט באייפון, חסימת WIFI .
הגדרות > WIFI > להפוך לOFF.

בהצלחה :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה