עזרה ממומחי המצלמות (הביתיות)

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמה של קנון sx-230 כארבעה חודשים.
בימים האחרונים הבחנתי שלפני צילום תמונה, המסך מרצד, בכאילו פסים רוחביים כאלו. לעיתים זה מתייצב לפני הצילום ולעיתים לא.
לפי דעתי לא מדובר בבעיה של המסך אלא של העדשה, מכיון שהריצוד לא מופיע בכלל בעת הצגת תמונות מהכרטיס, אלא רק בתצוגה של העדשה הפתוחה.

יש למישהו מכם המקצוענים - מושג ממה הדבר יכול לנבוע והאם יש לכך תקנה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;949183:
יש לי מצלמה של קנון sx-230 כארבעה חודשים.
בימים האחרונים הבחנתי שלפני צילום תמונה, המסך מרצד, בכאילו פסים רוחביים כאלו. לעיתים זה מתייצב לפני הצילום ולעיתים לא.
לפי דעתי לא מדובר בבעיה של המסך אלא של העדשה, מכיון שהריצוד לא מופיע בכלל בעת הצגת תמונות מהכרטיס, אלא רק בתצוגה של העדשה הפתוחה.

יש למישהו מכם המקצוענים - מושג ממה הדבר יכול לנבוע והאם יש לכך תקנה?

לפי הבנתי הלא מקצועית בעליל נראה שזאת בעיה יש מגעים משהו לא מחוזק כמו שצריך
נוגע/ לא נוגע
בכל מקרה כדאי לקחת למעבדה זה לא משו שאפשר לתקן לבד ולכן דעתנו כאן
לא ממש חשובה :)
ובדיוק בשביל זה יש אחריות של שנה ככה שאת בתוך האחריות וזאת ההזדמנות לנצל אותה את הרי משלמת עליה בעקיפון :)

• הוסף לסימניות
ראשית כל, תודה!
אגש אכן ואשלח לתיקון, שאלתי כאן כי החנות בה קניתי את המצלמה לא נראית לי שמספיק מתמחה במצלמות (כן מתמחה בלמכור אותן...) ולא התחשק לי לשלוח סתם את המצלמה לתיקון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;949225:
ראשית כל, תודה!
אגש אכן ואשלח לתיקון, שאלתי כאן כי החנות בה קניתי את המצלמה לא נראית לי שמספיק מתמחה במצלמות (כן מתמחה בלמכור אותן...) ולא התחשק לי לשלוח סתם את המצלמה לתיקון

אגב זאת בדיוק הסיבה שבה אני ממליץ לקנות מצלמות בארץ ולא בחו''ל אם פער המחירים
לא משמעותי (ושכל אחד יעשה לעצמו את החשבון מה משמעותי ומה לא בשבילו)
לשלם 200 - 300 ש''ח יותר בארץ זה בדיוק מחיר האחריות והנוחות :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;949250:
אגב זאת בדיוק הסיבה שבה אני ממליץ לקנות מצלמות בארץ ולא בחו''ל אם פער המחירים
לא משמעותי (ושכל אחד יעשה לעצמו את החשבון מה משמעותי ומה לא בשבילו)
לשלם 200 - 300 ש''ח יותר בארץ זה בדיוק מחיר האחריות והנוחות :)

לפי מה שהבנתי בבירור המעמיק שעשיתי לפני שרכשתי את המצלמה, גם בארץ ניתן להשיג מצלמות זהות בהפרש של מאות שקלים (אפילו 500 ש"ח) ועם אחריות ל-3 שנים - אבל לא של קרט שהוא כידוע היבואן הרשמי, וזה לא משהו ששווה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטאזרית;949286:
לפי מה שהבנתי בבירור המעמיק שעשיתי לפני שרכשתי את המצלמה, גם בארץ ניתן להשיג מצלמות זהות בהפרש של מאות שקלים (אפילו 500 ש"ח) ועם אחריות ל-3 שנים - אבל לא של קרט שהוא כידוע היבואן הרשמי, וזה לא משהו ששווה...

לא הייתי מזלזל באחריות של יבואנים פרטיים
כל יבואן לגופו
על החנות "רואים עולם" בפ''ת אפשר לסמוך בעיניים עצומות
והאחריות שלה טובה יותר מאשר של היבואן הרישמי:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה