עזרה ממישהו שיש לו קבוצת גוגל

• הוסף לסימניות
יש לי קבוצה וכשאני שולחת הודעה
הטקסט מגיע כל הזמן בצד שמאל
אני לא מצליחה ליישר לימין
וזה לא כמו הודעה רגילה שיש אייקון ליישר לימין
למישהו יש קבוצת גוגל/גוגל גרופס, מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור?

• הוסף לסימניות
גם בקבוצה אצלינו זה קורה

• הוסף לסימניות
גם בקבוצה אצלינו זה קורה
עכשיו ראיתי שאלה שונה אבל דומה
אולי זה יעזור
אנסה בהודעה הבאה

• הוסף לסימניות
נראה לי בהגדרות האימייל לי זה היה כך בעבר לכל אחד ששלחתי לו ואז סידרתי את זה דרך שם.

• הוסף לסימניות
בהגדרות של ג'ימייל עצמו??
אפשר ביאור נרחב יחותר?
אולי צילו"מ?

• הוסף לסימניות
בהגדרות האימייל שיופיע כך:
1744892549472.png

ובתווית של עריכת הכלים גם שיהיה על עברית נראה לי שזה מה שעזר.
תעדכנו.

• הוסף לסימניות
לא כ"כ קשור לפה...
מנסה להקים קבוצה חדשה בגוגל גרופס.
כל שם שאני רושמת רשום לי שיש כתובת מייל כזו - לא נראה לי הגיוני רשמתי דברים שלא הגיוני שיהיה כבר כזה

• הוסף לסימניות
לא כ"כ קשור לפה...
מנסה להקים קבוצה חדשה בגוגל גרופס.
כל שם שאני רושמת רשום לי שיש כתובת מייל כזו - לא נראה לי הגיוני רשמתי דברים שלא הגיוני שיהיה כבר כזה
זה בגלל שנטפרי חוסם פתיחת קבוצות בצורה עצמאית
את צריכה לשלוח להם הודעה שיפתחו לך קבוצה עם הצעה לכתובת שאת רוצה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי בטעות מסומן לכם ה'וי' ב'מצב טקסט פשוט'. תנסו לבטל את זה.
ותעדכנו אם עזר...

1748278105145.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה