נכתב ע"י שירי12;1495828:את צריכה לבטל את הגוגל פלוס אצלך בהגדרות הג'ימייל, אם זה מפריע לך.
מה פירוש הדבר? זה שיש לך גוגל פלוס בעצם נותן שאפשר למצוא אותך בחיפוש בגוגל, אפשר לראות תמונה שהעלית כתמונת הפרופיל שלך, ואפשר ליצור איתך קשר באמצעות הצ'אט בגוגל פלוס.
יש לי גם כן גוגל פלוס, לא מפריע בחיים השוטפים.
נכתב ע"י מאהמם;1495853:זאת אומרת שעכשיו אני אתחיל לקבל מהם מיילים שוטפים שהם שולחים בינהם?
נכתב ע"י מקופלת;1495859:ממש לא, אין להם את המייל שלך.
אלא אם תיכנסי לגוגל + תראי את מה שהם מפרסמים וכותבים.
נכתב ע"י מאהמם;1495882:ואיך אני יכולה לחסום את זה?
נכתב ע"י גיטי 123;1495860:זה לא חיקוי או הקבלה לפייסבוק?
מוזר לי שאנשים רבים וטובים שאני מכירה נמצאים שם.
נכתב ע"י קראנצול;1495892:לסגור את הגוגל+ לגמרי!
כמפורט כאן: (בתוך ההגדרות צריך לדפדף למטה כדי להגיע אל מחיקת פרופיל הגוגל+)
צפה בקובץ המצורף 222587
צפה בקובץ המצורף 222585
צפה בקובץ המצורף 222586
נכתב ע"י גיטי 123;1495860:זה לא חיקוי או הקבלה לפייסבוק?
מוזר לי שאנשים רבים וטובים שאני מכירה נמצאים שם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ידידים, magn, ארבע ועוד 6 משתמשים9 //