כללי עזרה ממש דחופה ביצוא קובץ

• הוסף לסימניות
אני מנסה לייצא קובץ לדפוס המקור
עשיתי לפי כל ההנחיות
כשאני בודקת את הקובץ בחלק מהעמ' (טקסט שנמצא במסטר ומוחל על כל העמ') הטקסט המסויים בורח לאמצע העמ'
יש למישהו מושג מה הסיבה וכיצד אני תפותרת אותה?

זה ממש דחוף לי כי מחכים להדפיס את הקובץ
תודה ענקית למי שיכול לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;639194:
אני מנסה לייצא קובץ לדפוס המקור
עשיתי לפי כל ההנחיות
כשאני בודקת את הקובץ בחלק מהעמ' (טקסט שנמצא במסטר ומוחל על כל העמ') הטקסט המסויים בורח לאמצע העמ'
יש למישהו מושג מה הסיבה וכיצד אני תפותרת אותה?

זה ממש דחוף לי כי מחכים להדפיס את הקובץ
תודה ענקית למי שיכול לעזור.

אפשר לנסות להדפיס לקובץ פוסטקריפט
או לחילופין לנסות להמיר את הטקסט לעקומות

• הוסף לסימניות
עשיתי עקומות
ועכשיו הטקסט נעלם אבל יש קווים לבנים ברקע מה זה אומר?
אני עומד בודקת אין באזור ההוא בקובץ שום דבר שאמור לעשות בעיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיה יצחקי;639235:
עשיתי עקומות
ועכשיו הטקסט נעלם אבל יש קווים לבנים ברקע מה זה אומר?
אני עומד בודקת אין באזור ההוא בקובץ שום דבר שאמור לעשות בעיה

לגבי הטקסט - אולי תנסי לשים אותו בשכבה נפרדת, מעל הכל,
לפעמים זה עוזר.

• הוסף לסימניות
ממש תודה
לקחתי את האוביקט ושיחררתי אותו מהמסטר ועשיתי לו הגדרה מעל וזה הסתדר
אבל אני לא מבינה מה גורם לזה?
או שזה מעין באג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה