דרוש מידע עזרה ממש חשובה !! היכן משיגים בובה ?

• הוסף לסימניות
הי
לא יודעת אם יעזור לך
אבל גם הבת שלי היתה צריכה לקחת אנטיביוטיקה ולא רצתה בשום פנים ואופן
במשך יומים כל מנה היתה מריבה וצרחות ובכיות וכו....
ואז ביום השלישי החלטתי שזה תלוי בי
פשוט עשיתי מליוני פשששש ואווו והצגה ענקית(ומביאים לאבא לאאאא ולאמא ללאאאאא וכו וכל הבית רוצה גם והוא לא מקבל כי......)והמשך ההצגה לבחירתך
מאז היא לקחה פשוט בלי בעיות
עניין אותה מה זה הדבר הטעים הזה שאני לא מפסיקה להגיד עליו ואווו וטרלללה וכו
ומאז כל פעם שאני מביאה לה טיפות או כל תרופה אחרת(ויש כאלו ממש מגעילות שאני נגעלת מהטעם) אני עושה את ההצגה וזה עובד מעולה
תנסי אולי אצלך יעבוד גם
וכמובן תפילות תפילות תפילות(אני תמיד אומרת שיר המעלות לפני )

• הוסף לסימניות
הי
לא יודעת אם יעזור לך
אבל גם הבת שלי היתה צריכה לקחת אנטיביוטיקה ולא רצתה בשום פנים ואופן
במשך יומים כל מנה היתה מריבה וצרחות ובכיות וכו....
ואז ביום השלישי החלטתי שזה תלוי בי
פשוט עשיתי מליוני פשששש ואווו והצגה ענקית(ומביאים לאבא לאאאא ולאמא ללאאאאא וכו וכל הבית רוצה גם והוא לא מקבל כי......)והמשך ההצגה לבחירתך
מאז היא לקחה פשוט בלי בעיות
עניין אותה מה זה הדבר הטעים הזה שאני לא מפסיקה להגיד עליו ואווו וטרלללה וכו
ומאז כל פעם שאני מביאה לה טיפות או כל תרופה אחרת(ויש כאלו ממש מגעילות שאני נגעלת מהטעם) אני עושה את ההצגה וזה עובד מעולה
תנסי אולי אצלך יעבוד גם
וכמובן תפילות תפילות תפילות(אני תמיד אומרת שיר המעלות לפני )
כן ,
גם אצלי זה מה שעובד
בעיקר כשהאחות רוצה ו"מתחננת" שיביאו לה ואומרים לאאאאאא רק ל XXX

• הוסף לסימניות
אצלנו עם אנטיביוטיקה מגעילה שהייתה צריכה לקחת די הרבה זמן.
פשוט הבאנו כמה כדורי שוקולד של קליק. בעלי היה מחזיק ביד את השוקולד לידנו ואני הייתי מביאה את התרופה.
אבל מדובר בילדה כמעט בת שנתיים שהצליחה להבין שאם היא מקבלת את התרופה אז תקבל מייד את השוקולד.

• הוסף לסימניות
קודם כל זאת באמת התמודדות! ואני מחזקת אותך בתור אמא שמכירה את הילד הכי טוב! אם חשבת על בובה! לדעתי כל בובה אפשרית הרעיון זה המשחק וההעברה היכולת להעביר את התחושות והחוויה על בובה, כמטפלת באומנות היכולת לשחק ולהעביר למישהו או משהו אחר את החוויה ,מאוד מקל ועובד על ילדים, ולכן כל רעיון יצירתי שלך יכול להתנסות אם זה תוך כדי הסחת דעת אם זה שאח"כ מקבל מדבקה ומבצע למשחק מעניין ובאמת תפילה בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
הבובות ניו בורן- זה גודל של תינוק שנולד?
אני צריכה לתחפושת בובה שנראית אמיתי,
אבל המחיר באמת מוגזם, אין סיכוי למשהו יותר זול?
והיה פה עוד אשכול עם בובות כאלו,
איך אפשר למצוא אותו?

• הוסף לסימניות
הבובות ניו בורן- זה גודל של תינוק שנולד?
אני צריכה לתחפושת בובה שנראית אמיתי,
אבל המחיר באמת מוגזם, אין סיכוי למשהו יותר זול?
והיה פה עוד אשכול עם בובות כאלו,
איך אפשר למצוא אותו?
כן , זה נראה ממש אמיתי גם בגודל וגם בתנוחה .
ברמה שהייתי פעם עם הבת שלי בגינה והיא שמה אותה בקרוסלה
ופתאום אני רואה 2 נשים מתחילות לרוץ לקרוסלה ... חשבו שמישהו השאיר תינוק לבד ...
ואז מתגלגלות מצחוק... :ROFLMAO: :ROFLMAO:
וזה לא המקרה היחיד ...
שימי לי את הקישור שאהבת ואנסה לחפש לך ביותר זול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה