דרוש מידע עזרה ממש חשובה !! היכן משיגים בובה ?

• הוסף לסימניות
@שגיאות מי יבין
ליבי איתכם!
כשאנחנו היינו צריכים להתחיל תרופה ביולוגית לילדה בת 4 שלא הסכימה לקחת אפילו נורופן.
פחדנו מאוד מאוד איך נעבור את זה.
לא מדובר על שבוע/עשרה ימים, אלא על תקופה של לפחות שנתיים.
דאגנו וחששנו איך נצליח.
לא נותר לנו מה לעשות, חוץ מלהתפלל.
והתפילות עזרו!!!! ברוך ה'.
היא לוקחת את התרופה פעמיים ביום באופן קבוע כבר כמעט שנה!!! בכיף, בשמחה ובלי שום התנגדות!!!
משהו שהוא מעל הטבע שלה.
ניסים.
לכן, מה שנשאר לי לייעץ לך, זה פשוט להתפלל!
הקב"ה לא עוזב אף אחד, ויש מידה מדוקדקת לצער ועוגמת נפש שבנ"א צריך לעבור.
תתפללו, הקב"ה אב הרחמן ורב להושיע!
בשורות טובות, ישועות ונחמות!
ממש תודה רבה מחמם את הלב.

• הוסף לסימניות
יש בובות שהתפקיד שלהן זה לתת שתן כלומר מכניסים מים והבובה עושה... כנראה זה יעזור אם הוא יראה שזה יוצא הוא יבין אולי שזה לטובתו. (להערכתי יש בובה בן אם מתאים לך להכניס כזה דבר)
יש לך אולי קישור לכזאת בובה ?

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
ממש תודה על התשובות.
אבל אצל הבן שלי זה ממש לא עוזר כי הוא ממש חשדן ומסתכל על כל דבר לראות מה זה,
כי הוא כבר ממש מסויט כבר מתרופות/רופאים/בית חולים וכל המסתעף.
בפרט שעכשיו בדקתי ואין לתרופות שלו תחליף בכדור רק בסירופ.{וסירופ אחד זה כמות של 12 מ"ל פעמיים ביום....}
אבל מה אתם אומרות על הרעיון של בובה זה לא יכול להיות רעיון מוצלח ?
היי,
יש לי המלצה על בובה שנראית ממש אמיתית , אבל אי אפשר להאכיל אותה
אולי זה יכול להיות מעולה בשבילו בתור חבר , והוא יכול לטפל בו , ואולי לתת לו את התרופה בכאילו

אני קניתי לבת שלי בובה דומה כשהייתה בת שנתיים וילדתי וככה כשאני טיפלתי בבייבי החדש היא טיפלה בבובה
החליפה טיטול , והיה פשוט מושלם :)
מרוב שזה נראה אמיתי - אנשים נבהלו כשראו את הבת שלי סוחבת את הבובה בגינה :)

תסתכלי בדקה 56 בסרטון תסתכלי אם נראה לך מתאים
תעדכני אם קנית ואם זה עזר לך

ק.ש
מניסיון

• הוסף לסימניות
היי,
יש לי המלצה על בובה שנראית ממש אמיתית , אבל אי אפשר להאכיל אותה
אולי זה יכול להיות מעולה בשבילו בתור חבר , והוא יכול לטפל בו , ואולי לתת לו את התרופה בכאילו

אני קניתי לבת שלי בובה דומה כשהייתה בת שנתיים וילדתי וככה כשאני טיפלתי בבייבי החדש היא טיפלה בבובה
החליפה טיטול , והיה פשוט מושלם :)
מרוב שזה נראה אמיתי - אנשים נבהלו כשראו את הבת שלי סוחבת את הבובה בגינה :)

תסתכלי בדקה 56 בסרטון תסתכלי אם נראה לך מתאים
תעדכני אם קנית ואם זה עזר לך

ק.ש
מניסיון
הי
אשמח לקבל את הקישורים לבובות ,
במלל של הסרטון מופיעים הקישורים באופן חלקי ולא הצלחתי להעתיק בצורה נורמלית---

• הוסף לסימניות
יש לי ילד קטן בן שנתיים שבעקבות בעיה רפואית סבוכה חייב לקבל 3 פעמים ביום תרופות דרך הפה!!
אבל לצערי כל יום זה פרויקט מתיש בפני עצמו.
אשמח מאד לקבל רעיונות היכן ניתן להשיג בובה שהילד יכול לתת לה תרופה ואולי ככה הוא יתרגל לזה מעט.
תודה ענקית מראש.
יש לי ספר שקיבלתי כאשר הבת שלי היתה מאושפזת
וכל נטילת תרופה היתה סיוט, זה ספר שחיברה רופאת ילדים והיא נתנה לנו אותו באשפוז
הספר ממש עזר בתחילה כל פעם שהיתה צריכה לקחת זה היה יחד עם הספר
עד שהתרגלה.
לספר קוראים שיקוי הקסמים של טובי

לא יודעת כמה מתאים לילד בן שנתיים אבל שווה לבדוק.

• הוסף לסימניות
יש לך אולי קישור לכזאת בובה ?
בגלל החסימה הוא לא ממש נותן לי לחפש בובה עושה "פXXX" או בובה שותה מים אמור להיות החל מ-50 שח עד סכומים גבוהים..
מאמינה שבכל חנות משחקים יש כזה. לפחות מחוץ לבני ברק... אני קיבלתי פעם משילב וזה היה חמוד מאד. לא מצאתי אותה באתר.

• הוסף לסימניות
כשאחותי הקטנה הייתה צריכה לקחת גם המון כדורים.
איזה 13.
הם באמת נתנו לה לתת את הכדורים לבובות פליימוביל.
אבל זה היה כדורים,
וזה נכנס בדיוק בידיים של הבובות פליימוביל,
אז זה היה לה מגניב!
עד שהתרגלה לרעיון שלה כדורים ולא התנגדה.
אבל זה באמת היה כדורים. (הייתה בת 4)

תבדקי אם החוד של המזרק נתפס בידיים של בובת פליימוביל?
אולי זה גם רעיון?
הבן שלי בן שנתיים מטורף על בובות פליימוביל.
אם תקני לו כמה בובות פליימוביל שיתפסו את המזרק? אולי יעזור?
בהצלחה!
והרבה כח.

• הוסף לסימניות
@שגיאות מי יבין
מניסיון כאמא לילדה אונקולוגית עם כמות גדולה מאוד של תרופות, כמה עצות קטנות:

1. לתת ליל בעצמו את המזרק, שיתן לעצמו. בפעמים הראשונות אפשר לשים מיץ וכד, אפשר לעזור ללחץ על המזרק אבל הוא יכניס לפה. תחושת השליטה חוזרת לילד והוא יותר משתף פעולה בע"ה.

2. לתת בחירה במה שאפשר: רוצה תרופה עכשיו או אחרי הארוחה? במזרק הגדול או הקטן? וכד

3. משחקי רופא - יש מזרק גדול של 60 מ"ל שנחמד לשחק איתו, והילד הוא הרופא או האמא, ואת 'לא רוצה' לקחת תרופה והוא רודף אחרייך בכל הבית לקחת תרופה, ואת אומרת לו שזה לא טעים אבל בסוף את מסכימה כי זה ממש חשוב התרופה, וכל הכבוד לך, ואת מקבלת ממנו ממתק

4. כמובן לשאול רופא, אני הוספתי קצת סוכרזית למים שהמסתי את הכדור. משפר מאוד את הטעם גם לתרופות מרות.

5. עצה פרקטית להמסת כדור: מכניסים את הגלולה למזרק ריק, סוגרים, שואבים כמות קטנה של מים, ומחכים. בצורה כזו לא צריך לשאוב, כל החומר במזרק, ואפשר לשלוט בכמות המים שמוסיפים שלא יצא כמות גדולה

מקווה שיהיה לתועלת ורק בבריאות ובשמחה!

• הוסף לסימניות
כאמא לילדה קטנה שלקחה תרופוה מרה לתקופות ארוכת ממליצה להסביר לילדה .. נכון אנחנו לא רוצים שהיה לך כואב ב**
וזה לא נעים לך לכן אנחנו צריכים לקחת תרופה אני יודעת שאת לא אוהבת את זה אבל ככה את תרגישי טוב
מדהים כמה ילדים ואפילו בגיל של שנה וחצי מבינים
ומסכימים לשתף פעולה

• הוסף לסימניות
בלת"ק- תבדקי אופציה לתת את התרופות בזריקה.

• הוסף לסימניות

אין יותר זול
אלא אם את רוצה סגנון של בובה יותר פשוטה (ולא נראית אמיתית)
לדעתי שווה כל שקל
היא בלי ידיים ורגליים???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה