עזרה- מנגה 5 לא נותן לפתוח קבצים

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
תלמידה רצינית, ציירה ש"ב 3 עמודי קומיקס!
מנסה לפתוח את הקבצים, אך זו ההודעה שמתקבלת

unspported file format

שו הדא??
ואיך אפשר לעזור לה???
כואב הלב על השעות שהיא השקיעה....

• הוסף לסימניות
כלומר הפורמט של הקובץ -לא נתמך.
אולי לפתוח לא דרך מנגה אלא לעמוד על הקובץ (דרך המחשב שלי) וללחוץ על פתח.
יכול להיות שיפתח באופן אחר.
אם לא דרך מנגה לפחות תוכל להראות את שיעורי הבית שלה ולקבל V

• תודה
Reactions: b.m
  • הוסף לסימניות
כלומר הפורמט של הקובץ -לא נתמך.
אולי לפתוח לא דרך מנגה אלא לעמוד על הקובץ (דרך המחשב שלי) וללחוץ על פתח.
יכול להיות שיפתח באופן אחר.
אם לא דרך מנגה לפחות תוכל להראות את שיעורי הבית שלה ולקבל V

הגיוני?
היא שמרה את הקובץ כקובץ מנגה (סיומת lip.)
אז באיזו תוכנה נוספת הוא יכול להפתח?

ואולי משהו בשם של הקובץ לא נכון?

• הוסף לסימניות
אין לי מושג. אבל ניסיתי לחשוב על דרך שאני הייתי עושה, כדי לנסות ולפתור את הבעיה וזה מה שעלה לי.
הגיוני?-לא.
יכול אולי לעזור? -אולי.
לכולנו נפתרו בעיות במחשב בדרכים לא הגיוניות...

• תודה
Reactions: b.m
  • הוסף לסימניות
:)

צודקת
המחשב הוא יצור בלתי הגיוני בעליל...

אולי בכ"ז מישהו/י נתקל/ה והצליח/ה לפתור??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה