עזרה מצלמ/ת מקצועי/ת - תמונות חתונה

• הוסף לסימניות
קיבלתי תמונות של חתן וכלה,
הם בנפרד והלקוחה רוצה שאחבר אותם

בגלל שאני עוד לא כ"כ מבינה בצילום אני צריכה עזרה,
אני שמה לב שיש הבדלים שם בין החשיפות על שניהם (כי זה צולם בתנאים שונים לגמרי)
אשמח אם יש מי שמוכן שאשלח לו למייל ואולי ככה אוכל לקבל חו"ד מקצועית.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה על העזרה שוב!

• הוסף לסימניות
בכייף לא עשיתי כלום חוץ מלהרגיע..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י OR_Design;1708327:
קיבלתי תמונות של חתן וכלה,
הם בנפרד והלקוחה רוצה שאחבר אותם

בגלל שאני עוד לא כ"כ מבינה בצילום אני צריכה עזרה,
אני שמה לב שיש הבדלים שם בין החשיפות על שניהם (כי זה צולם בתנאים שונים לגמרי)
אשמח אם יש מי שמוכן שאשלח לו למייל ואולי ככה אוכל לקבל חו"ד מקצועית.

תודה מראש!

לא הבנתי מה את צריכה בדיוק

את אמורה לחבר את התמונות? - זו עבודה של ידע בפוטושופ
מה קשורה פה הבנה בצילום?
ומה חוות הדעת שאת רוצה?

• הוסף לסימניות
טוב, זה הודעה ערוכה..
הייתי בטוחה שהתמונות גרועות מבחינת צילום, התאורה של שניהם לא היתה שווה ורציתי חו"ד על איך שזה נראה בחיבור לא מבחינת פוטושופ אלא מבחינת חשיפה-תאורה-חלקים שרופים לא שווים
שזה תחום שפחות קשור לגרפיקה אלא יותר לצלם שמתעסק בעניני תאורה.
(אם לא הייתי מתחילה לקרוא על מושגי צילום לא הייתי שמה לב)
בכל אופן שלחתי לשניים מכאן ,
איכות התמונות טובה,
ולגבי תאורה-אין מה לשפר.

אז הסתדרתי :))

תודה רבה ליעל וקקטוס שהשקיעו באמצע הלילה מזמנם בשמחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה