עזרה- מקלדת וורד השתבשה!

• הוסף לסימניות
בס"ד

יש לי בעיה מעניינת שלא ראיתי דוגמה באינטנט לזו באופן ספציפי.

זה קורה לי רק במסמך וורד:

שאני לוחצת על לחצן מספר 3 זה הופך להיות נקודה שנראת כמו חיריק (כל הפעים נראים כך ככה שלא עושה ראשם שזה ניקוד) שאני לוחצת על קונטרול ומרחאות שוב נהיה חיריק כזה... מה אני עושה?!

כשאני עושהנ את אוןתם פעולות בחיפוש מילה של וורד כמו ב קונטרול F הפעולות שתיארתי קודם הם תקינות ועושות את הנדרש וזה קורה רק בתוך המסמך עצמו .

• הוסף לסימניות
אפשר לראות צילום מסך מהוורד?
כדי להבין מה הבעיה

• הוסף לסימניות
הי, גם לי זה קורה
פונט דוד השתבש
כל המסמכים מספר 3 הפך לנקודה
ונקודתיים לניקוד
משו לא ברור

• הוסף לסימניות
בס"ד

יש לי בעיה מעניינת שלא ראיתי דוגמה באינטנט לזו באופן ספציפי.

זה קורה לי רק במסמך וורד:

שאני לוחצת על לחצן מספר 3 זה הופך להיות נקודה שנראת כמו חיריק (כל הפעים נראים כך ככה שלא עושה ראשם שזה ניקוד) שאני לוחצת על קונטרול ומרחאות שוב נהיה חיריק כזה... מה אני עושה?!

כשאני עושהנ את אוןתם פעולות בחיפוש מילה של וורד כמו ב קונטרול F הפעולות שתיארתי קודם הם תקינות ועושות את הנדרש וזה קורה רק בתוך המסמך עצמו .
העברת למצב ניקוד, לא זוכרת כרגע איך מחזירים אבל GPT ידע,
או רסטרט למחשב

• הוסף לסימניות
לא קשור לניקוד
יש באג בפונט
אצלי הסתדר אחרי עדכון למחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה