עזרה- מקלדת קיצורי דרך עושה בעיות

• הוסף לסימניות
משום מה באופן פתאומי היא הפסיקה לתקשר עם הלוח.
כלומר, כשלוחצים על המקשים הנורה מהבהבת, אך זה לא גורם לשום שינוי בבחירת הכלים שבלוח.
ניסיתי להחליף לבטריה חדשה, וכן להתקין מחדש, אך ללא הועיל.
מישהו נתקל?

תודה מראש על כל תגובה!

• הוסף לסימניות
בעיה ישנה שהיתה לי פעם- (אם הבנתי נכון)
קיצור המקשים עבד לי רק כשהייתי על אנגלית במקלדת, יכול להיות שזה הבעיה?

• הוסף לסימניות
בעיה ישנה שהיתה לי פעם- (אם הבנתי נכון)
קיצור המקשים עבד לי רק כשהייתי על אנגלית במקלדת, יכול להיות שזה הבעיה?[/QUOTE]

כוונתי למקלדת קטנה שקניתי ביחד עם הלוח הדיגיטלי שלי, והיא משמשת לקיצורי דרך במקום המקשים שבמקלדת הרגילה.

• הוסף לסימניות
אה, הבנתי, עם זה אין לי נסיון:rolleyes:

• הוסף לסימניות
תנסי להגדיר את הקיצורים מחדש
או להתקין שוב דרייבר למקלדת

• הוסף לסימניות
ניסיתי התקנה מחדש מס' פעמים, וכן הגדרת הקיצורים מחדש.
אין מנוס מלקנות חדש?

• הוסף לסימניות
זה של X-pen ?
אם כן תפני אולי לחנוך בינר

• הוסף לסימניות
בס"ד נפל לי האסימון לבדוק אם החלק הקטן שמתחבר ל-USB של המחשב נמצא במקומו, והוא אכן לא היה שם!
שכחתי לגמרי מקיומו...
חיברתי אותו וב"ה הסתדר.
תודה לכל מי שניסה לעזור!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה