חגים עזרה מקסימאלית בעבודה ומאמץ מינמימאלים

• הוסף לסימניות
אנחנו מתארחים בחג במקום שעכשיו ברגע האחרון נודע לי שכל עזרה תהיה הצלה. (משהו קרה ברגע האחרון.)
אלא שאני לא יכולה יותר מידי.
מה הייתם יכולות לתת לי מתכונים לדברים הבסיסיים של החג- סימנים, עיקריות- מתכונים במינימום מאמץ, מינימום חומרים- ויעזור?

• הוסף לסימניות
קודם כל העני העלתה חוברת מאד מושקעת שווה להציץ

בשר ראש ולוביה - אצלנו זה סימנים ועיקרית - מחכים לזה כל השנה

ראש שום קטוש
250 רסק עגבניות
3 כפות פפריקה
כף סוכר
מלח , פלפל שחור לפי טעם
חצי כוס שמן
לוביה מושרת לילה
קילו בשר ראש

כמובן תכפילי כמויות לפי צורך

מטגנת את השום בשמן, מוסיפה רסק, סוכר, פפריקה
מטגנת מעט ומוסיפה כוס מים ותבלינים

שמה את הבשר חתוך לקוביות והלוביה
מוסיפה מים עד לכיסוי - מבשלת 3-4 שעות על אש נמוכה עד שהבשר רך ...

• הוסף לסימניות
סימנים אפשר לקנות, בד"כ כל אחד טועם חתיכה קטנה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שבחוברת הנ"ל של העני ראיתי מתכון לעוף ברוטב טריאקי ומים בלבד.

• הוסף לסימניות
הנה רעיון לתוספת מאשכול אחר-
שקית כרובית, שקית ברוקולי, שקית שעועית
לא צריך להפשיר קודם-לשפוך הכל לתבנית תנור גדולה
לתבל בשמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס קצת טימין ורוטב סויה
לאפות בחום בינוני

• הוסף לסימניות
תשאלי מה יעזור להם
יש כאלו שלא אוהבים שמביאים ויש כאלו שמאוד נהנים

יתכן שמנות אחרונות יעזרו
יתכן שמנות עיקריות או תוספות
או סלטים

כדאי לך להתמקד במה שיעשה הרגשה של הקלה וישמח את המארחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה