עזרה- משקל הזוי של קבצי מנגה 5

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
גודל A4, רזולציה 600 (שזה רגיל למנגה, כך גם עובדת במנגה 4) 174 MB לקובץ!!!!!!!
במילים- מאה שבעים וארבע מגה בייט, ומה הכנסתי בה- כולה עמוד קומיקס בודד.
כשהקטנתי רזולציה ל-300 פיקסל לאינץ'- נשאר אותו משקל קובץ!

יש מה לעשות? או שפשוט יותר לחזור למנגה 4?
אשמח לעזרה מבעלי נסיון!

• הוסף לסימניות
כן גם לי זה ככה.. לא מבין למה..

• הוסף לסימניות
מעולם לא קרה לי במנגה 5
גם על קובץ 600 וגם 350
(אגב, אכן עדיף לצייר על 600 ולא 350 פיקסלים?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1287143:
מעולם לא קרה לי במנגה 5
גם על קובץ 600 וגם 350
(אגב, אכן עדיף לצייר על 600 ולא 350 פיקסלים?)
כמה שוקל לך קובץ כזה?
בעיקרון כמה שידוע לי בהדפסה לספר בגודל A4 אין יתרון ל600, 300 מספיק בהחלט.

• הוסף לסימניות
מאוד תלוי מה יש בקובץ. לציורים פשוטים יותר, 10- 30 MB
לקומיקס עם הרבה שכבות ופריימים 45- 80 MB

A4 רזולוציה 350

• הוסף לסימניות
תנסי ליצור את הקובץ מראש ב350 ולשמור. או קובץ אחר חדש לשנות ולשמור, ואז לשנות את הקובץ שלך. לא יודעת יש כאלה שטריק הזה עובד להם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה