עזרה עזרה!!! מתאדים לי מדי פעם תמונות / מוזיקה מהטלפון

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי טלפון של הדרן ומדי פעם נמחקים לי משם תמונות / סרטונים / מוזיקה לבד
אין אף אחד שנוגע לי במכשיר חוץ ממני ולא מחקתי כלום, מדי פעם נעלמים לי קבצים כלא היו..
זה לא נמצא בסל המחזור ומדובר בכמות תמונות שנמחקה כליל מבלי שנגעתי בה (אפילו בסל המזור היא לא נמצאת) כאילו התאדה
וזה קורה הרבה פעמים
מישהו נתקל בזה?

עריכה: פתאום אני רואה שחזר...
אבל יש דברים שלפעמים לא חוזרים..

• הוסף לסימניות
אולי בהגדרות כתוב שכל יום למחוק?
יש גיבוי אוטומטי, תפעילי אותו

• הוסף לסימניות
זה לא קורה כל יום זה יכול לקרות פעם בתקופה...
אפעיל גיבוי
תודה!

• הוסף לסימניות
שלום,
יש לי טלפון של הדרן ומדי פעם נמחקים לי משם תמונות / סרטונים / מוזיקה לבד
אין אף אחד שנוגע לי במכשיר חוץ ממני ולא מחקתי כלום, מדי פעם נעלמים לי קבצים כלא היו..
זה לא נמצא בסל המחזור ומדובר בכמות תמונות שנמחקה כליל מבלי שנגעתי בה (אפילו בסל המזור היא לא נמצאת) כאילו התאדה
וזה קורה הרבה פעמים
מישהו נתקל בזה?

עריכה: פתאום אני רואה שחזר...
אבל יש דברים שלפעמים לא חוזרים..
אם זה בתיקייה של ההורדות, הוא מוחק כשהוא מגיע לכמות מסויימת,
הפתרון להעביר לתקייה אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה