עזרה מתופרות שמבינות את אנשי החיים הקלים

• פותח הנושא א"ב
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לצורך תחפושת בובה לילדה בת 3 (התחפושת עברה גיגולים רבים ואני מה-זה מקוה שעכשיו זה סופי :)), יצרתי כובע עם שתי צמות ורודות מצמר,
ואני צריכה שמלה או חצאית מתאימה.
אין לי נסיון עם תפירה, ואין לי מכונה,
לכן זה הולך להתפר כנראה ביד.
חשבתי על שתי אפשרויות:
או כמו בתחפושת של מיקימאוס: חולצת בסיס, חצאית (בשונה ממכנסים של מיקי), ושתי רצועות שנרכסות בכפתורים גדולים בשני עברי החצאית.
או חצאית + חולצת בסיס, שאליה אני מחברת צווארון (מבד החצאית) עגול חמוד כזה, כמו של בובות.
לצורך שתי האפשריות אני מחפשת גיזרה של חצאית קלה קלה קלה לביצוע (בלי מכונה, ובלי נסיון, רק עם המון אמביציה ורצון :))
יש לכן רעיון בשבילי?
(וכמובן שטיפים ועצות יתקבלו בברכה).

• הוסף לסימניות
חצאית פעמון או חצי פעמון, את יודעת איך לעשות?
אפשר גם פשוט לגזור מלבן ,לכווץ במותן, להוסיף חגורה מעל,
צווארון בייבי להוסיף על החולצה, ואלי גם כיס קטן או פרח מהבד של החצאית.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
בד טול מתאים לך כי הוא לא צריך גימורים
כיווץ למעלה עם גומי ויש לך חצאית מתוקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה