עזרה - ספרי קריאה מומלצים

• הוסף לסימניות
לקראת קנית ספרים לספריית ביה"ס אשמח לקרוא את חוו"ד על הספרים הבאים והאם הם מתאימים לכתות ז'-ח':
* מעבר לאופל - אביגייל מייזליק
* ימים יגידו - תהילה שר
* שוב - יעל רועי
* אולי היא בתוכי - תמר מור
* המסע אל קצה הארץ - דבורי רנד
* כל ילד צריך מקום - רות רפפורט

תודה!

כמו"כ - כאן המקום לבקש שוב - אשמח לקבל ספרי קריאה (שלמים...) בכל הרמות.
תזכו למצוות.

• הוסף לסימניות
שוב- לא מתאים לגיל.

• הוסף לסימניות
כל ילד-לא בטוח מתאים.

• הוסף לסימניות
ממה שאני מכירה, שוב ואולי היא בתוכי- לא מתאים לגיל.

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הספרים
אבל של יעל רועי בדרך כלל כבד לגיל הזה
לא יודעת ספציפית על הספר הזה אבא היא כותבת לשכבה יותר מבוגרת.

• הוסף לסימניות
אולי אפשר רעיון לספרים טובים למבוגרים? יפים ועדכנים

• הוסף לסימניות
ימים יגידו
המסע אל קצה הארץ
-מתאים לספריה לבנות.

• הוסף לסימניות
המסע אל קצה הארץ מיוחד!!
צריך רמה בשביל לקרוא את זה, אבל זה מעשיר ומרחיב אופקים במובן הרוחני-יהודי...

• הוסף לסימניות
כל ילד, סיימתי היום קרוא, לא הייתי נותנת לנערות לקרוא אותו מדובר בו על דילמות גם חינוכיות וגם פסיכולוגיות.

מתאים לבחורות בוגרות

• הוסף לסימניות
הספר עוד לא שש נראה לי מתאים לבנות...
אם את בכלל מחפשת שמות נוספים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1493566:
הספר עוד לא שש נראה לי מתאים לבנות...
אם את בכלל מחפשת שמות נוספים...

של יעל רועי? זה "אפילו לא שש"
ג"כ, ספר עם המון עומק, לא נראה לי מובן לנערות צעירות, חבל שתפסדנה את המיוחדות שלו ושל הכתיבה שלה בכלל.

אני עצמי, כתולעת ספרים, לא התחברתי לכתיבה שלה בגיל הבחרות, היום אני פשוט רצה לקנות כל ספר שלה (ושל חיה הרצברג ויהודית פריינד, אין על הספרים שלהן!!!)

• הוסף לסימניות
אני עדיין בגיל העשרה ואני אובהת מאד את הספרים שלה
נכון הם עמוקים ויפים
ונותנים הרבה השראה מחשבתית
כבר אמר פתגם חכם "על טעם וריח..."

• הוסף לסימניות
קניתי לבן שלי בן 13 את מסע לקצה הארץ והוא נהנה ברמות על!!!
אני בדרך לקרוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נאסד;1493580:
אני עדיין בגיל העשרה ואני אובהת מאד את הספרים שלה
נכון הם עמוקים ויפים
ונותנים הרבה השראה מחשבתית
כבר אמר פתגם חכם "על טעם וריח..."

כן ולא...
גם אני בתור "בת עשרה" נהניתי לקרוא ספרים, אבל עדיין יש עומק רציני בקריאה בתור גיל העשרה לבין אחרי הנישואים\ההורות.

את תרגישי בעצמך בהבדל הענק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה