כללי עזרה| סרגלי כלים באילוס'

• הוסף לסימניות
נעלמו לי סרגלי כלים באילוס'

זכור לי שדברו ע''כ פעמים רבות, אך אני חלש בלחפש.

• הוסף לסימניות
אני עומד נדהם מול שטף העזרה,
אז החלטתי לתת לכם עוד אתגר...

פתחתי קובץ פי די אף באילוס' והוא פתחו לרוחב דוקא, כשהעמדתי אותו הוא העמיד לי את המלל אך לא את גבולות העמוד, הוי אומר שאם אני מדפיס את הדף הוא מזהה את הגדרות העמוד הראשונות.
מה עושים.

• הוסף לסימניות
ולשאלה השלישית, (לא לדחוף יש מספיק פרוג לכולם)

איפה מסתתר סימן של דולר בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
1. TAB.
2. וודאי שהוא לא יגדיר, צריך להגדיר את העמוד עצמו שיהיה לאורך.
3. מה רע בדולר של המקלדת?
4. טיפ: שיפט + \ יוצר |. :)

• הוסף לסימניות
תודה לך.
(כפי שאתה מכיר אותי הסתדרתי בסוף לבד- היינו לעשות דולר בוורד לסגור לפידיאף לפתוח בפוטושופ ובסוף יצא מוצלח...)

• הוסף לסימניות
כעת לשלב התודות.
1.אצלי טאב לא פותח הסרגלים
2. בארור, הסיפור הוא שאת המסגרת הוא בידל מהטקסט למרות זאת.
3. חיפשתי דולר עם 2 קווים...
4. תודה.

• הוסף לסימניות
1. תיכנס לWindow - חלון, ותתחיל לפתוח מה שבא לך.
2. לא ברור מספיק מה עשית. או, מה קרה.
3. תלוי בגופן.
4. תודה מיוחדת לאביגדור.

• הוסף לסימניות
1. תחת לשונית WINDOW יש אפשרות שנקראת DEFAULT - זו ברירת המחדל. לחיצה שם תפתח את כל החלונות שנפתחים עם פתיחת התוכנה כרגיל.
אפשרות יותר נחמדה - לפתוח את כל החלונות שאתה אוהב שפתוחים (למשל - אני אוהבת שגם חלונית הטקסט פתוחה, וגם PATHFINDER, ויש לי מקום קבוע לכל דבר) ללחוץ על SAVE WORKSPACE ולתת שם. אח"כ אתה תמיד יכול לבחור את מה ששמרת וזה מיד מסדר לפי איך שאתה אוהב.

• הוסף לסימניות
סיבכת אותו.
נחזור למיקום של דולר עם 2 קוים.

תוסס, קח באיזי, אנחנו חברים, נכון?
:)

• הוסף לסימניות
מי, אני???

• הוסף לסימניות
רק מי? אני?

• הוסף לסימניות
יש לי הרגשה מוזרה כזו (עקצוץ בקצה העליון של חוט השדרה) שאני קשור לדיאלוג המביך ביניכם..

אז כן הבנתי הפעם, בעצם בערך הבנתי.. (ותודה לונתנו על הפרגון ועל האימון..)
וזה בסדר (ותודה לאריאל על ההסברה הרהוטה)

• הוסף לסימניות
עכשיו אני רואה שבאילוסטיטורי אין בכלל את הברירה הזו תחת הלשונית.

• הוסף לסימניות
צודק.
אבל תקח אחד מאלו שנמצאים ב: Workspace
זה כן נמצא באזור.

• הוסף לסימניות
מחפשים $?
מה רע ביורו?

על מפת תוים שמעתם?

• הוסף לסימניות
רחמנות. מה עושים בשביל דולר אחד.

לדעתי הוא צריך להימצא בספריית הצורות המיוחדות של כלי הצורות הווקטוריות בפוטושופ.

• הוסף לסימניות
window>type>glyph
אבל למה גם שם יש רק סימן של דולר עם קו אחד??

• הוסף לסימניות
סרגל כלים באילוס'

אני פותח את האילוס' והוא חסר את סרגל הכלים בצד
כיצד אני משיב אותו?

ניסיתי לבדוק בחיפוש ולא עלה בידי

• הוסף לסימניות
כל החלונות והסרגלים מופיעים תחת תפריט WINDOWS שבראש התוכנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה