עזרה סרט תדמית

• הוסף לסימניות
כשאני הולכת לעשות סרט תדמית עם מה אני צריכה להגיע מוכנה ללקוח , ואלו שאלות אני צריכה לשאול אותו ?
אם אפשר לתת לי טיפים אני ממש אודה לכם!

• הוסף לסימניות
פילוח קהל יעד - חשוב מאד להבין מי יצפה, כדי לדעת באיזה "שפה" ידבר הסרט.
מה מטרת הסרט? - תרומות, רישום, הכרות, הסברה?
תקציב - על פי התקציב, בונים תכנית עבודה מתאימה.
מהות המקום - לקבל כמה שיותר אינפורמציה, מיום ההקמה, לכתוב הכל, או לקבל כתוב... לקחת מה יותר חומר - עלונים שיצאו, פרוספקטים, לצלם את המקום כדי לקבל השראה.
ועוד, ועוד...
ועוד דבר קריטי - לברר מי מפיק את הסרט, את/ה או המקום. ז"א מי אחראי על תיאומים עם צלמים, מרואיינים, נסיעות ועוד ועוד.... על החלק הזה אפשר ליפול. אם המקום אינו מספיק מעורה, קשה מאד בהפקה.

• הוסף לסימניות
הלו יש לכם עוד טיפים?

• הוסף לסימניות
תתחילי מהבסיס שזה תחקיר יסודי על המקום
תקפידי לעשות אותו יסודי ומדויק
תבואי מכוונת עם שאלות מדויקות

• הוסף לסימניות
אני צריכה עוד כיוונים

• הוסף לסימניות
לאסוף שמות וטלפונים של כל מי שעולה על הדעת שיכול להיות שותף, מרואיין, מצולם וכו...

• הוסף לסימניות
הקפצה

• הוסף לסימניות
עשית פעם סרט כזה???
סליחה על השאלה

• הוסף לסימניות
קודם כל תדעי שזו ע-ב-ו-ד-ה!!
אין משחקים, אין קיצורים, צריך פשוט לעבוד!
כמה טיפים: 1. תשאלי את האחראים את כל השאלות שיש לך ושאין לך על הארגון מהמחשבה להקמתו ועד עצם היום הזה! (אפילו שזה לא קשור)
2. תשאלי מי הם האנשים הפעילים ומה תפקיד כל אחד בכל העסק, תשאלי גם את מי הכי כדאי לראיין לסרט.
3. איזה קהל יעד יש לארגון? אחרי התחקיר על קהל היעד - תבקשי מספרים או כתובות של אנשים שנעזרו ומוכנים להתראיין.
ו... יש עוד המון טיפים... אני פשוט לא יודע מה את יודעת ומה לא...
ושיהיה בהצלחה!
אה, והכי חשוב! לא לגמגם, תשבי בבטחון ותראי ללקוח שאת יודעת את אשר לפניך, תביאי מחברת שמיועדת לסרט הזה, (היא לא תלך לפח, יהיה לך עוד הרבה מה לכתוב בה) ותרשמי כל מילה היוצאת מפי הלקוח, הייתי ממליץ גם להקליט (אבל לא לסמוך רק על ההקלטה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה