עזרה עזרה!! עבודה או התנדבות לאישה מבוגרת....

• הוסף לסימניות
אני מחפשת רעיון תעסוקה לאישה מבוגרת (+60) או עבודה או התנדבות.לא מתאים לה עבודה פיזית אבל כן משהו מעניין או ניהול או משהו עם צוות/ חברה.
אשמח ממש לרעיונות .......

• הוסף לסימניות
מאד תלוי בכישורים שיש לה.
מה עשתה עד היום?

• הוסף לסימניות
תתקשרו לעזר מציון
יש התנדבות בללכת לדבר עם נשים ולהיות להם לחברה
אם היא יודעת שפה זרה אז בכלל זה פיס

• הוסף לסימניות
יש ארגון (נראה לי לב לאחים) שיוצר "חברותות" בין נשים חרדיות לחילוניות
יש הסעה ממקום המגורים (בשכונות בירושלים שאני מכירה לפחות) אל מקום ההתנדבות
ראיתי שמחפשים מתנדבות לחלוקת עוגות בבית חולים הר הצופים, אם מתאים אתן מספר טלפון

• הוסף לסימניות
ביד שרה. יש בכל עיר ובמלא תחומים

• הוסף לסימניות
יש מלא עמותות שמשוועים לעזרה
התרמה ומזכירות וכו'

• הוסף לסימניות
יד שרה
מקום מהממם
אני אישית צעירה ומתנדבת שם אבל רובם יצאו לפנסיה

• הוסף לסימניות
יש עבודה עונתית
השגחה על בחינות (בגרות) בסמינרים חרדים
הסמינרים משוועים שתבאנה נשים חרדיות מתאימות
שכרו בצידו עם תלוש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מקווה שזה בסדר לקפוץ על האשכול, אולי גם פותחת האשכול תיתרם

אישה בת 70+ מוכשרת ואינטלגנטית ברמה גבוהה!
עסקה בחינוך רוב השנים, מלאת תוכן רוחני וידע עשיר רב תחומי
מחפשת תעסוקה הולמת או התנדבות מספקת
נשמח לכל מידע והצעה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה