- הוסף לסימניות
הלקוח הזמין סטיקרים לרכב
סגר עם דפוס מסויים שנראה לו, ואני רק עיצבתי ושלחתי לדפוס.
הבעיות:
העבודה יצאה ממש לא כמו הסקיצה, צבעים מוזרים וכהה מדי.
אחד הסטיקרים (לגמרי באשמתי) הודפס בטעות הסקיצה אחת לפני הסופית במקום הסופית (בסגירה סגרתי בטעות את הקובץ הלא נכון, וכנראה מרוב מהירות לא שמתי לב).
אחרי שהעבודה נשלחה דיברתי עם הדפוס, שאלתי אם זה נראה בסדר, שאני רוצה לוודא שהצבעים טובים וכו' (כי זה נעשה באימייל) ואמרתי למזכירה כמה פעמים שאני בשמחה אסגור את הקובץ שוב אם יש צורך, חשוב לי שהעבודה תצא טוב (והיא הודתה לי מאוד אבל לא נשמעו תלונות מצידם על מה ששלחתי)
הם לא שלחו ללקוח שום קובץ לאישור
(אם היו שולחים הוא בטוח הי'ה שם לב לטעות ולא היו מדפיסים את זה, כמובן)
מי לדעתכם צריך לשאת בתוצאות הגרועות של ההדפסה?
אגב, זה הודפס בדפוס משי, האם באמת אמורים להיות הבדלים כ"כ גדולים בין המסך להדפסה בדפוס משי???
סגר עם דפוס מסויים שנראה לו, ואני רק עיצבתי ושלחתי לדפוס.
הבעיות:
העבודה יצאה ממש לא כמו הסקיצה, צבעים מוזרים וכהה מדי.
אחד הסטיקרים (לגמרי באשמתי) הודפס בטעות הסקיצה אחת לפני הסופית במקום הסופית (בסגירה סגרתי בטעות את הקובץ הלא נכון, וכנראה מרוב מהירות לא שמתי לב).
אחרי שהעבודה נשלחה דיברתי עם הדפוס, שאלתי אם זה נראה בסדר, שאני רוצה לוודא שהצבעים טובים וכו' (כי זה נעשה באימייל) ואמרתי למזכירה כמה פעמים שאני בשמחה אסגור את הקובץ שוב אם יש צורך, חשוב לי שהעבודה תצא טוב (והיא הודתה לי מאוד אבל לא נשמעו תלונות מצידם על מה ששלחתי)
הם לא שלחו ללקוח שום קובץ לאישור
(אם היו שולחים הוא בטוח הי'ה שם לב לטעות ולא היו מדפיסים את זה, כמובן)
מי לדעתכם צריך לשאת בתוצאות הגרועות של ההדפסה?
אגב, זה הודפס בדפוס משי, האם באמת אמורים להיות הבדלים כ"כ גדולים בין המסך להדפסה בדפוס משי???
הנושאים החמים