עזרה - עבודות לנשים מהבית - דרך האינטרנט

• הוסף לסימניות
אני מאד מאד צריך רשימה של העבודות האפשריות לנשים, מהבית, דרך האינטרנט.
כל סוגי העבודות. אל תחשבו, את זה הוא בטח כבר יודע. ממש הכל!!
קצת בדחיפות - תודה רבה רבה מראש לכל המסייעים!!!

• הוסף לסימניות
מכירה בebay

• הוסף לסימניות
גרפיקה, חשבות שכר, הנהלת חשבונות, בניית אתרים, כתיבה, ציור.

• הוסף לסימניות
יודעת אנגלית?

• הוסף לסימניות
כתיבת תוכן לאתרים
קלדנות (שולחים במייל את החומר)

• הוסף לסימניות
הזנת נתונים לאתרים-תחזוקת אתר.
לא צריך בשביל זה ידע מיוחד,
זה פשוט לקבל הסבר מהחברה שבנתה את האתר-איך לתפעל אותו.. וזהו.

• הוסף לסימניות
תרגום, עריכה, הגהה

• הוסף לסימניות
אדרכלות

• הוסף לסימניות
סריקה
תמיכה טכנית
מזכירות

• הוסף לסימניות
יש לי חברה שסורקת בשביל מוסד כלשהו ארכיון שלם כבר למעלה משנה

• הוסף לסימניות
תופסת טרמפ...

אם יש למישהו הצעה ספציפית אני גם אשמח מאוד לשמוע-מחפשת בנרות משהו להתחיל כמה שיותר מיידי,

ידע ממש טוב באנגלית,

כל רעיון שהוא יבורך,
(את הנושא של פרילנסרית עוד לא הבנתי-מה אני אמורה לעשות-להירשם מההתחלה/להירשם רק אחרי תקופה שהולך-ולמה להירשם...-למי שיכול לעזור...שוב תודה!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה