עזרה, עבור לומד תורה. נעלם בהירות מסך מהמחשב.

• הוסף לסימניות
יש לי מחשב חדשSSD
התקינו לי בו אאוט נט.
לאחר שעשיתי עדכונים נמחק לי הגדרות בהירות במחשב. (גם המקש במקלדת)
ז"א בהגדרות לא מופיע בהירות המסך תקוע בכך שהוא חשוך..
האם זה קשור לתוכנה?
כמו כן, כשאני גוללת דפים בוורד הכיתוב רועד (לא חלק)
מה אפשר לעשות.
בעלי מקליד בו חד"ת, וזה קצת תוקע..
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
האם את יודעת את דגם המחשב?
אם זה מחשב נייח:
הקלידי בחיפוש בהתחל: cmd או שורת הפקודה
פתחי את שורת הפקודה (חלון שחור)
והכניסי את השורה הבאה:
wmic baseboard get product,Manufacturer,version,serialnumber
והעלי צילום מסך של מה שיצא

• הוסף לסימניות
תודה.
הוא כותב שמנהלי ההתקנים הטובים ביותר כבר מותקנים.
והבעיה נותרה..
הבעיה היא שאני לא יכולה לחבר לאנטרנט ולעשות אפדיט..

• הוסף לסימניות
תודה.
הוא כותב שמנהלי ההתקנים הטובים ביותר כבר מותקנים.
והבעיה נותרה..
הבעיה היא שאני לא יכולה לחבר לאנטרנט ולעשות אפדיט..
מה הדגם של המחשב (חברה+מספרים ואותיות באנגלית)?

• הוסף לסימניות
וואי.
בדיוק רציתי לשאול שוב..
מדובר שם במחשב של אסוס, התקשרנו לתמיכה שלהם, וענה אחד שלא היה נשמע שהוא מבין גדול במחשבים. בקיצור הציע לאפס את המחשב לבד, או לשלוח למעבדה והם יבצעו את האיפוס.
איפסנו לבד, ולא עזר!!
מה אומרים?

• הוסף לסימניות
וואי.
בדיוק רציתי לשאול שוב..
מדובר שם במחשב של אסוס, התקשרנו לתמיכה שלהם, וענה אחד שלא היה נשמע שהוא מבין גדול במחשבים. בקיצור הציע לאפס את המחשב לבד, או לשלוח למעבדה והם יבצעו את האיפוס.
איפסנו לבד, ולא עזר!!
מה אומרים?
וניסית לעדכן דרך אתר היצרן?
מה דגם המחשב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה