עזרה עבור עגלת בוגבו בי

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות עגלה בוגבו בי ואני רוצה לדעת כמה דברים:

1. מה ההבדלים בין הדגמים? הבנתי שיש כמה סוגי דגמים
2. איפה הכי זול לקנות??
3. אם למישהי יש למכור יד שניה במחיר טוב, יכול להיות שאקנה

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ברכי;1425559:
אני רוצה לקנות עגלה בוגבו בי ואני רוצה לדעת כמה דברים:

1. מה ההבדלים בין הדגמים? הבנתי שיש כמה סוגי דגמים
2. איפה הכי זול לקנות??
3. אם למישהי יש למכור יד שניה במחיר טוב, יכול להיות שאקנה

תודה רבה
לגבי מחיר יש לי עגלה חדשה במחיר שלא קיים בארץ בשום מקום

• הוסף לסימניות
מה המחיר?

• הוסף לסימניות
את מתכוונת להבדלים בין בוגבו בי+ לבוגבו בי3?

בגדול השינויים בבי 3 לעומת הבי + זה:
1. הוסיפו כנפיים צדדיות למושב
2. שינו את סוג הבד לבד יותר גמיש ונעים.
3. שינו ושיפרו את הגלגל- מבחינת החיבור והקפיצים
4. שינו את הקשירה לפשוטה יותר
5 האריכו את הגגון
6. הוסיפו אמבטיה- משמעותי מאווד לכאלו שקנו את זה בתור עגלת ניובורן (אפשר לחבר את האמבטיה גם לבוגבו בי+) והאמבטיה ממש בגדול סטנדרטי- ביחס לעגלות גדולות אחרות. (30/70 ס"מ בערך)

זה בגדול...

ממה שאני הבנתי אין יותר להשיג בוגבו בי+ רק מה שקיים במלאי- הפסיקו לייצר אותה.
המחיר של הבי 3 הוא משהו באיזור ה3200 והאמבטיה עולה עוד 1200.

בהצלחות!

• הוסף לסימניות
תודה, סידרת לי את הראש

איפה הכי כדאי לקנות??

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שאנשים מאוד מרוצים מהשירות והאמינות של סופר בייבי ברחוב יצחק שולל בירושלים, וגם מהמחירים,
הוא משווק רשמי של בוגבו.

• הוסף לסימניות
תעשי סבב מחירים
כל חנות תשמח לבוא לקראתך במחיר לפי המחיר הנמוך שמצאת בשוק
קניתי בד"ר בייבי בב"ב, במחיר ושרות מעולה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה