כללי עזרה | עברית במיזוג נתונים באינדיזיין

• הוסף לסימניות
בלוחות שנה אני עושה מיזוג רק של מספרים ולכן לא נתקלתי עד היום בבעיה.
כעת אני מנסה למזג אלפון שזה שורות בעברית והאינדיזיין משבש לי את המילים.
אודה למי שידע להסביר איך להגדיר את זה.
תודה מראש.*

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 128.5 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
את עומדת על ימין לשמאל ולא משמאל לימין??

• הוסף לסימניות
לא, אני עומדת על הגדרות עברית רגילות מימין לשמאל

• הוסף לסימניות
הייתי שמחה לעזור...אבל זה מה שידוע לי על ימין ושמאל...
סורי.

• הוסף לסימניות
לפני המיזוג, חוץ מהיצוא לtxt מסוג text demb...משהו כזה.
צריכים לפתוח את קובץ הרשימות ולעשות יצוא לunicode כדי שיתמוך בעברית.
ואז למזג נתונים.

• הוסף לסימניות
תודה ישראלה אין לך מושג כמה שזה עזר לי.

• הוסף לסימניות
האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם:
האמת שידעתי את זה קודם שזה הסדר, לפי דפי העזר למיזוג נתונים. אבל לא ידעתי מה המשמעות של היצוא הזה.
אבל בדיוק אתמול למדנו בסיעור מוחות עם חיה יעקבס תחי', מורה מיוחדת בהסבריה ובהבנת הדברים ש"עומדים מאחורי", והיא אמרה שההחלפה לunicode היא זו שתומכת בעברית.

• הוסף לסימניות
ישראלה.
מענדיM כתב אשכול מצויין, (לפני כשנתיים) עם הסבר מקיף על מיזוג דואר באינדיזיין,
וכתב שם על אפשרויות הייצוא. (CVS, יוניקוד).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה