עזרה עזרה

• הוסף לסימניות
ערכתי סרט בת מצוה ביוצר הסרטים - קיצרתי איפה שצריך וחיברתי את ההסרטות אחד לשני בחלק הוספתי מוזיקה וממש בהתחלה שלבתי תמונות עם מעברים
עכשיו אני לא מצליחה לסגור את זה בשום אופן אני כבר מהבוקר תקוע ליד המחשב הוא מתחיל את הסגירה ובאיזה שהו שלב המחשב קורס לי או ניתקע ואני צריכה את זה דחוף להיום אני מיואשת מה הבעיה ?מישו יכול לעזור לי ? דחוף

• הוסף לסימניות
אף פעם לא השתמשתי ביוצר הסרטים (יוצרים שם סרט בת מצווה?....) אבל הגיוני לי שכנראה המחשב לא מספיק חזק בשביל סגירת הסרט.
הרעיון היחיד שיש לי הוא שפשוט תחלקי את זה לכמה חלקים, תסגרי כל חלק בנפרד ואז תחברי אותם לסרט אחד...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
זה לא אמורה להיות עריכה משוכללת לחתוך איפה שצריך ולחבר את החלקים אחד לשני - זה הסרטות מהמסיבה עצמה
לכן לא ערכתי בתוכנה אחרת
לפרמייר המחשב שלי לא חזק מספיק אולי גם בשביל זה ?
ויש עוד מה לעשות להתחיל לערוך הכול מחדש - סיוט אני צריכה את זה להיום מקסימום מחר

• הוסף לסימניות
להתחיל לערוך הכול מחדש
לא נראה לי שיעזור להתחיל הכל מחדש, אם המחשב לא מספיק חזק...
רק תנסי לחלק את מה שכבר ערכת לכמה חלקים ואז תסגרי את הסרט, אולי זה יעזור....

• הוסף לסימניות
תודה אני אנסה לא חשבתי על זה

• הוסף לסימניות
או להעביר את הפרוייקט עם התיקיה למחשב של משהו אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה