כללי עזרה עימוד באינדיזיין

• הוסף לסימניות
אני צריך לעמד ספר בתוכנה, עם אני עושה לו לישר ל2 צדדים הטיפוגרפיה הופכת למזעזעת, רווחים בין מילים ובין אותיות, וכדו'.
הבו עצה (או כמה:D) לעימוד קלילי ומהיר.

אלפי תודות מראש

• הוסף לסימניות
כנראה שיש שבירת שורה (SHIFT ENTET) במקום סיום פסקה

• הוסף לסימניות
דבר נוסף,
איך אני מנקד טקסט?
(תוכנה?, פונט מנוקד?)

• הוסף לסימניות
לגבי ריווח, עדיף ריווח בין פסקאות מאשר ריווח גדול בין מילים, יש תוכנות לניקוד כג' נקדן ותמיד מומלץ לקבל פונט מנוקד

• הוסף לסימניות
לנקד כמה מילים? אתה מדליק את כפתור הCAPS LOCK שנמצא בצד שמאל במקלדת מעל השיפט.
אחרי זה שיפט + מספר (שנמצאים מעל האותיות), עושים לך ניקוד.

• הוסף לסימניות
אם אין עיצוב מיוחד מומלץ לעשות את זה בתג
ואז אין בעיה בקטע של יישור שלני צדדים
(התג עושה את זה מאוד יפה)

לגבי ניקוד יש אפשרות להעביר למנקד/ת
או לנקד בוורד הכי קל
כמו שכתבו למעלה עושים CAPS LOCK ואז SHIFT והמספרים נהפכים לניקוד

לפי הסדר הזה
ֱ 1
ֲ 2
ֳ 3
ִ 4
ֵ 5
ֶ 6
ַ 7
ָ 8
ׂ 9
ׁ 0
ֹ -
ּ =
ְ ;

• הוסף לסימניות
בסרגל "פסקה" קיימות 2 אופציות לסידור המלל . אני לא מול התוכנה, אבל תחפש שם אחת מהם של אדובי. בתת תפריט ב"פסקה" יהיו לך 2 אופציות עם 3 מילים באנגלית. אחת מהם היא adobe type... או משהו דומה. תבחר באופציה זו ותפתר לך הבעיה.

• הוסף לסימניות
אפשר להקליט מאקרו בוורד לכל הניקודים ולעשות מהם כפתורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה