עיצוב פנים עזרה - עיצוב פינת נט"י נישתית וקטנה מאד

• הוסף לסימניות
תודה על הרצון :)
אני רוצה לעשות פינת נט"י וההשראה שלך עומדת לי כל הזמן מול העיניים.
אבל כמה דברים לא ברורים לי:
1. באיזה פורמט נתת לקבלן את הפריסה של המשולשים? איך המידות היו נראות? אני רוצה לשרטט פריסה לעצמי, השאלה איך להגיש לו את זה
2. מי בנה לך את המשטח מהריצוף? הקבלן? זה עמיד בפני מים ונזילות?
3. הרצף חתך לך את הריצוף בצורת משולש? או שהלכתם לאיש שיש עם מכונות חיתוך מיוחדות...
4. מה זה הפרופילים השחורים, זה לא רובה שחור? איפה קונים?

מקווה שלא הגזמתי :ROFLMAO:
לגבי הפריסה של הריצוף אני לא יודעת בדיוק לעזור לך,
האדריכלית שרטטה את הפריסה והרצף חתך את המרצפות,
לא ראיתי את הפריסה ואני ממש לא יודעת אם זה היה עם מידות או לא
לגבי שאר השאלות:
2. את המשטח הקבלן בנה מגבס וחיפה אותו בריצוף, עשינו ככה עוד פינה של נט"י, זה פשוט יצא לנו הרבה יותר זול מבוצ'ר.
3. עד כמה שידוע לי את המשולשים הרצף חתך לבד.
4. את הפרופילים קנינו באייל צפויים זה נקרא פרופילים דקים, יש לו מגוון ענק של פרופילים דקים תבואי עם הריצוף שלך לשם יכול להיות שתמצאי פרופיל שיותר ישתלב (אני שמתי לקרמיקה אחרת בצדדים פרופיל בצבע רוז גולד זה יצא מושלם)
הרבה הצלחות
ותשתפי מה בסוף יצא :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה