כללי עזרה, על סף ייאוש - סגירת קובץ

• הוסף לסימניות
כבר כמה שעות מנסה לסגור קובץ לדפוס והוא תוקע את המחשב שוב ושוב.

קובץ אילוסטרייטר של שלט, גודל 130ס"מ על 220ס"מ, הקובץ לא שוקל הרבה, רק 22 מגה בערך.
מה שכן יש בו הרבה שכבות עם שקיפויות שונות.
כשאני מנסה לעשות שיטוח שקיפות הוא נתקע, בחלק מהפעמים גם הודיע שאין מספיק זיכרון, למרות שהמחשב רק הודלק ולא הייתה שום תוכנה אחרת פועלת.

איך בודקים הקצאת זיכרון באילוסטרייטור? ניסיתי לשנות כל מיני הגדרות ושום דבר לא עזר.

ה Ram שלי הוא 1 ג'יגה, והדיסקים חצי ריקים, בכל אחד מהם כמה עשרות ג'יגה פנויים.

ניסיתי אפילו לעשות Rasterize לכל האלמנטים וגם זה תוקע אותו כל פעם.

אני לא מבינה מה קורה, ואם מישהו פה יוכל להאיר את עיני אודה לו מקרב לב, הקובץ צריך לרדת להדפסה מחר (יום חמישי), אני ממש לא יודעת כבר מה לעשות.

• הוסף לסימניות
מנסיון, פשוט תשמרי את הקובץ. תגררי אותו למסמך באינדיזיין בגודל הנ"ל, ומשם תנסי לסגור לדפוס.

בצ'לחה

• הוסף לסימניות
אה, ועוד משו. לא להתייאש

• הוסף לסימניות
חברה שלי נתקעה בכזאת בעיה בסוף התברר שהדיסק הקשיח היה דפוק! לא היה מנוס מלהחליף אותו!!

• הוסף לסימניות
ממש תודה חיים, על זה לא חשבתי... יש לי אינדי על המחשב אבל מעולם עוד לא השתמשתי בה...
אני רצה לנסות, בעז"ה.

• הוסף לסימניות
לפני שאנחנו מחליטים להכפיש את הדיסק קשיח. תבדקי מה שאמרתי. האילוסטרייטור תוכנה טובה, אבל בסגירות היא לא משו..

לגבי הדיסק קשיח, ההגיון שלי אומר שאם הפעילות הסדירה של הדיסק היא טובה והוא מגיב מהר, ובתוכנות אחרות לא ראית בעיות כלשהן של נפילות קבצים או תקיעת מערכת. אז אין שום קשר.
אלא אם כן הדיסק שלך מסוכסך קשות עם האילוסטרייטור והוא מתנכל דווקא אליו. אבל אני מניח שבחודש אלול הם לא רבים שם במארז...

• הוסף לסימניות
הדיסק בסדר גמור ב"ה, תודה. וגם הסגירות בד"כ בסדר, ממש לא מזמן סגרתי קובץ פי 3 יותר גדול באופן חלק לגמרי.

עשיתי פלייס באינדיזיין והכל מפוקסל לגמרי. אני באמת לא מכירה את התוכנה הזו בכלל.

• הוסף לסימניות
טוב, אז ככה

דבר ראשון מה שנראה לך מפוקסל זה רק התצוגה. אל תבהלי
תמקמי את זה בעמוד בדיוק בגודל שאת רוצה.

כעת תעשי פרינט

תבחרי מדפסת postscript file
ppd תבחרי adobe acrobat 7

ב setup תבחרי גודל עמוד custum כדי שיעשה את זה בגודל
ב mark and bleed תגדירי עם את רוצה סימוני הדפסה, וכן גלישות וכו'

ותדפיסי

הוא כמובן יצור קובץ פוסטקריפט שאותו תשליכי לדיסטילר.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם את לא מסתדרת אני יכול לנסות לעזור לך טלפונית אולי?

• הוסף לסימניות
ממש תודה על העזרה המהירה חיים. כמו שזה נראה כרגע גם האינדיזיין לא יודעת איך לאכול אותו.

• הוסף לסימניות
אם עשית מה שכתבתי בדיוק. והוא סוגר פוסטקריפט כעת. המתיני בסבלנות. תני לזה את הזמן שלו. ונראה מה הלאה.

• הוסף לסימניות
כן, הוא סוגר עכשיו, זה לוקח המון זמן.

• הוסף לסימניות
מה קורה?

סגר?
דיסטלת אותו?

• הוסף לסימניות
ב"ה הקובץ סגור להדפסה. עזרת לי מאוד, תודה רבה, אני מעריכה את זה מאוד!

• הוסף לסימניות
חיים, כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
באמת מגיע לו כל הכבוד, הוא ממש הציל אותי!

• הוסף לסימניות
שימו לב לשעות! מי כעמך ישראל!
אוספים מצוות לראש השנה...

אמרתי לחיים שהפורום הזה יוסיף לו עוד כמה ג'יגה למשקל הזכויות בר"ה...
היום כל אחד מגיע שם עם דיסק און קיי ו'פורק' את הסחורה...

• הוסף לסימניות
גרף - לגבי השעות -
זה מה שהתכוונתי, לא חלמתי שמישהו יעזור לי בשעה כזו, כתבתי את ההודעה והתכוונתי ללכת לישון, בתקווה שבבוקר ימצא פתרון, או שמישהו כאן יכתוב לי עצה כלשהי.
ולשמחתי הרבה לא רק שחיים הי'ה פה, הוא גם הסביר לי בדיוק מה לעשות, מעל ומעבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה