- הוסף לסימניות
בכל פעם שאני פותחת את הג'ימייל אני מקבלת כזו הודעה:
כדי להשתמש ב- Gmail, יש לאפשר את פקדי ActiveX
[SIZE=-1]נראה שאתה משתמש בדפדפן Internet Explorer ושפקדי ActiveX אינם מופעלים. כדי להפעיל את התצוגה הרגילה של Gmail, יש לאפשר פקדי ActiveX.
כדי להשתמש בתצוגה הרגילה של Gmail, יש להפעיל את פקדי ActiveX ב-Internet Explorer. תוכל לעשות זאת אם תעבור לתפריט 'כלים', תבחר באפשרות 'אפשרויות אינטרנט', בכרטיסייה 'אבטחה', אזור 'אינטרנט' ובחר באפשרות 'רמת ברירת מחדל', או בחר באפשרות 'רמה מותאמת אישית' וגלול למטה לשורה "הפעלת פקדים ותוספות של ActiveX" ובחר 'אפשר'.
נסה שנית לאחר הפעלת פקדי ActiveX.
כדי להשתמש בתצוגת HTML הבסיסית של Gmail, שאינה מחייבת פקדי ActiveX, לחץ כאן.
ובכן, אני עושה את מה שכתוב, אך עדיין זה לא עוזר.
האינטרנט שלי הוא באנגלית, כך שניסיתי להוריד איטרנט אקספלורר בעברית כדי שאוכל לראות יותר טוב מה הבעיה, אך הוא לא מוכן להוריד לי כי הוא טוען שכבר מותקנת מערכת הפעלה.
אני חוששת שאם אסיר את האינטרנט שיש לי, אני כבר לךא אוכל להתקין חדש.
מישהו יודע במה הבעיה?
[/SIZE]
כדי להשתמש ב- Gmail, יש לאפשר את פקדי ActiveX
[SIZE=-1]נראה שאתה משתמש בדפדפן Internet Explorer ושפקדי ActiveX אינם מופעלים. כדי להפעיל את התצוגה הרגילה של Gmail, יש לאפשר פקדי ActiveX.
כדי להשתמש בתצוגה הרגילה של Gmail, יש להפעיל את פקדי ActiveX ב-Internet Explorer. תוכל לעשות זאת אם תעבור לתפריט 'כלים', תבחר באפשרות 'אפשרויות אינטרנט', בכרטיסייה 'אבטחה', אזור 'אינטרנט' ובחר באפשרות 'רמת ברירת מחדל', או בחר באפשרות 'רמה מותאמת אישית' וגלול למטה לשורה "הפעלת פקדים ותוספות של ActiveX" ובחר 'אפשר'.
נסה שנית לאחר הפעלת פקדי ActiveX.
כדי להשתמש בתצוגת HTML הבסיסית של Gmail, שאינה מחייבת פקדי ActiveX, לחץ כאן.
ובכן, אני עושה את מה שכתוב, אך עדיין זה לא עוזר.
האינטרנט שלי הוא באנגלית, כך שניסיתי להוריד איטרנט אקספלורר בעברית כדי שאוכל לראות יותר טוב מה הבעיה, אך הוא לא מוכן להוריד לי כי הוא טוען שכבר מותקנת מערכת הפעלה.
אני חוששת שאם אסיר את האינטרנט שיש לי, אני כבר לךא אוכל להתקין חדש.
מישהו יודע במה הבעיה?
[/SIZE]
הנושאים החמים