1. אולי הכוונה לזיכוי בגין פנסיה וזה יש זיכוי ממס הכנסה בגין הפרשות לפנסיהמה זה השורות האלו בנתונים מצטברים?
1. זיכוי חסכון
2.סה"כ זיכוי מנקודות
מה זה אומר?
תודה1. אולי הכוונה לזיכוי בגין פנסיה וזה יש זיכוי ממס הכנסה בגין הפרשות לפנסיה
2. לכל אחד יש נקודות זיכוי וזה כותב את הסכום בשקלים של הזיכוי
1. בד"כ זיכוי גמל לא נכתב בצורה כזאת בתלוש אז אני תוהה אם מדובר בזה.1. האם זה רלוונטי בתלוש שלא יורד בו מס?
אני מתכוונת אם זה כתוב בכל תלוש, בין אם יורד בו מס ובין אם לא?1. בד"כ זיכוי גמל לא נכתב בצורה כזאת בתלוש אז אני תוהה אם מדובר בזה.
ולמה את מתכוונת רלוונטי? זה אחד מהנתונים שמשפיע על זה שהמשכורת היא ללא ניכוי מס הכנסה.
2. הוא לא תלוי בגובה המשכורת הוא כן תלוי במצב המשפחתי ועוד ומשתנה בהתאם.
בכל תלוש שמפרישים בו לגמל. זה סוג של זיכוי ממס. וכן הוא יכול להופיע בין אם יורד מס ובין אם לא.אני מתכוונת אם זה כתוב בכל תלוש, בין אם יורד בו מס ובין אם לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים