דרוש מידע עזרה עם המשלוחים משיין

• הוסף לסימניות
עשיתי 2 הזמנות משיין,
את ההזמנה השניה קיבלתי ועל ההזמנה הראשונה כתוב לי כבר מה8/4 שהיא הגיע לבלו פון בגבעת שמואל, בלי מספר חבילה/מדף.
מה אני אמורה לעשות, כשהתקשרתי אליהם פעמים הם אמרו לי שאני צריכה לחכות לקבל הודעה מחברת המשלוחים עם מספר איסוף,
היום התקשרתי שוב ואומרים לי שאין להם איך לעזור לי :(
קרה למישהו?

• הוסף לסימניות
אולי יש לך אפשרות ליצור קשר ישירות עם חברת השליחויות לברר מספר מדף?
ואם לא תגידי לחנות את מספר ההזמנה של שיין, ודרך איזה חברת שליחויות הזמנת
ותבקשי שיעזרו לך למצוא את מספר המדף. (כמעט בטוחה שעם קצת רצון טוב יהיה להם אפשרות למצוא...קרה לי פעם אותו דבר ובעל החנות איתר לי)

• הוסף לסימניות
אני גם עשיתי כמה הזמנות משיין
הכל קיבלתי חוץ מאחת (הכי דחופה לי...) בחנות אומרים שמספר החבילה אינו נכון ושאחכה להודעה
אני מחכה כבר מעל חודש להודעה (שלא נראה לי תגיע...)
ועם חברת השליחויות אין אפשרות לצור קשר

• הוסף לסימניות
אולי יש לך אפשרות ליצור קשר ישירות עם חברת השליחויות לברר מספר מדף?
ואם לא תגידי לחנות את מספר ההזמנה של שיין, ודרך איזה חברת שליחויות הזמנת
ותבקשי שיעזרו לך למצוא את מספר המדף. (כמעט בטוחה שעם קצת רצון טוב יהיה להם אפשרות למצוא...קרה לי פעם אותו דבר ובעל החנות איתר לי)
כששאלתי אותו הוא אמר לי שהוא צריך מספר בן 4 ספרות, היה נשמע שיש שם אנשים אז אולי באמת אין לו מספיק רצון....

• הוסף לסימניות
כששאלתי אותו הוא אמר לי שהוא צריך מספר בן 4 ספרות, היה נשמע שיש שם אנשים אז אולי באמת אין לו מספיק רצון....
4 ספרות זה כנראה מספר המדף שלא הגיע לך.
ואם אין לך אפשרות ליצור קשר עם חברת השליחויות, לו יש כן.

• הוסף לסימניות
תבדקי קודם איזה חברת שליחויות
ואז תבררי מולם
כי לפעמים זה לא שולח למייל אלא בסמס ולא לכולם יש

• הוסף לסימניות
תבדקי קודם איזה חברת שליחויות
ואז תבררי מולם
כי לפעמים זה לא שולח למייל אלא בסמס ולא לכולם יש
נסתי לשלוח לחברת שלחויות של ההזמנה הקודמת, וגם למה שכתוב לי על ההזמנה (כשאני מקלידה שם את מס ההזמנה זה כותב לי שהחבילה מוכנה לאיסוף)
אני ממש לא רוצה שיחזירו לי אותה..... :(

• הוסף לסימניות
נסתי לשלוח לחברת שלחויות של ההזמנה הקודמת, וגם למה שכתוב לי על ההזמנה (כשאני מקלידה שם את מס ההזמנה זה כותב לי שהחבילה מוכנה לאיסוף)
אני ממש לא רוצה שיחזירו לי אותה..... :(
אם זה HFD את צריכה לפנות אליהם במייל ולהדגיש בענקקקקקקקקק שאין לך סמס
הם חוזרים תוך יומיים ושלחים לך למייל את ההודעה עם המספר המעודכן
גם לי זה קרה

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה
זאת החברה ששלחה לי את ההזמנה הקודמת, הדגשתי להם עכשיו שאין לי sms,
נראה לך שיש סיכוי שהחזירו את ההזמנה? הם מציינים את זה אם כן?

• הוסף לסימניות
מישהו קיבל פעם חבילה מחברת השליחויות gcx/ydm?
תמיד קיבלתי את המשלוח עד הבית או עם הודעה לחנות מסוימת ועכשיו זה חברה אחרת בלי אפשרות לצור קשר :cry:

• הוסף לסימניות
מישהו קיבל פעם חבילה מחברת השליחויות gcx/ydm?
תמיד קיבלתי את המשלוח עד הבית או עם הודעה לחנות מסוימת ועכשיו זה חברה אחרת בלי אפשרות לצור קשר :cry:
אין שום כתובת מייל?
אני התכתבתי עם חברת המשלוחים במייל והם ענו לי תשובה.

• הוסף לסימניות
לא אין שום דרך נורמלית
בוואטסאפ הם לא עונים וגם בטלפון לא ומייל אין
פשוט סיוט

• הוסף לסימניות

אני רואה שזאת החברה שאיתה התכתבתי , יש לך שם צור קשר, וכמו שכתבו כאן תכתבי להם שאין לך sms (אם אין לך....)

CustomerService :) gcx.co.il זה המיל ששלחתי אליו (תחליפי ל@)

עריכה: נראה לי שזאת החברה, תנסי....

• הוסף לסימניות
תודה אני אנסה

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה
באיזה כתובת מייל??

• הוסף לסימניות
בסוף עד שהשגתי מספר הזמנה הלכתי לחנות וכבר החזירו את המשלוח,
קרה למישהו? איך מתנהלים עם זה?
יש סיכוי שאקבל את המשלוח שלי או לפחות החזר כספי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה