עזרה עם העט

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה שלפתע פתאום העט לא ממש ממושמע לתנועות היד, וקצת עושה מה שמתחשק לו.
בקוים חלקים הוא עוד איכשהו בסדר, אבל בקוים מתעגלים, וכן בצביעה בחזרה על אותו מקום הוא מצייר הרבה יותר קטן ולא מתחשב בכלל בקוים שלי.
החלפתי שפיץ, הפעלתי מחדש.
מה זה יכול להיות?
אני חייבת לסיים עבודה דחופה ואנה אני באה...:(
תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
זה גם לא נראה בעיה של עיבוד איטי, כי בפעולות אחרות הוא רץ. וכן יש לי הרבה מקום על הכונן.

• הוסף לסימניות
תתקיני את הדרייבר מחדש.
אם זה במנגה 4, אנא צייני. יש פתרון אחר.

• הוסף לסימניות
מנגה 5.
ניסיתי בפוטושופ עובד מצויין.
אז זה הבעיה עם התוכנה כנראה ולא עם הדרייבר.
מישהו יודע? דחוף לי!

• הוסף לסימניות
ואת התוכנה התקנת מחדש?
אני לא יכולה לספור את כמות הפעמים שנאלצתי לעשות את זה..

• הוסף לסימניות
מה? את רצינית?
להתקין את התוכנה מחדש?
איפה אני אמצא את הסריאלי עכשיו, בלאגן את חושבת שזה יפתור את הבעיה?

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה בעיה בהגדרה של הטאבלט ב preferences

יש כאן אולי מומחה מנגה שיכול לעשות חסד?

• הוסף לסימניות
אם זו המנגה שליהיא העלתה לדרופבוקס לפניתקופה- יש לי את המס' אם את רוצה להתקין שוב....

• הוסף לסימניות
אני על סף יאוש.
המשך העלילה:
הסרתי את התוכנה. עדיין אני רואה קיצור דרך לתוכנה אבל לא מוביל לשום מקום. גם לא רואה אותה בכל התוכניות.
עכשיו מנסה להתקין אותה מחדש, וההודעה הזו מתעקשת להופיע:
"למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ זה. יתכן שהקובץ פגום או שאינו תואם לגירסה זו של המערכת."
בקיצור יצאתי קרח מכאן ומכאן, אין לי כרגע את התוכנה בכלל, ואין אפשרות להתקין אותה מחדש.
יש למישהו פתרון???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבש;1171900:
אני על סף יאוש.
המשך העלילה:
הסרתי את התוכנה. עדיין אני רואה קיצור דרך לתוכנה אבל לא מוביל לשום מקום. גם לא רואה אותה בכל התוכניות.
עכשיו מנסה להתקין אותה מחדש, וההודעה הזו מתעקשת להופיע:
"למידע המערכת אין אפשרות לפתוח קובץ זה. יתכן שהקובץ פגום או שאינו תואם לגירסה זו של המערכת."
בקיצור יצאתי קרח מכאן ומכאן, אין לי כרגע את התוכנה בכלל, ואין אפשרות להתקין אותה מחדש.
יש למישהו פתרון???

איפה קנית את התוכנה?
דרך הקבוצה של דן ברלב?
אמורה להיות לך תיקיה בשם... MSEX405 אם אני לא טועה,
ושם קובץ ההתקנה - רק צריך לשנות את האות הג'יברישית ל-U רגילה, אבל בטח עשית את זה כבר קודם לכן.
סריאל את יכולה לקחת מכל אחד, זה אמור לעבוד..
תתקשרי אם את לא מסתדרת.

• הוסף לסימניות
המחשב שומר אצ=ת הסריאל לבד את יכולה להסיר ולהתקין ..הוא לא יבקש ממך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה