כללי עזרה עם הציפורן של אינדיזיין

• הוסף לסימניות
פתאום היא עושה לי קווים מעוגלים כל הזמן, לא מוצאת איפה מגדירים את זה...
אשמח לעזרה!!!

• הוסף לסימניות
קווים מעוגלים ולא...?

• הוסף לסימניות
נניח אני רוצה ליצור משולש בשלוש לחיצות, בלי לעגל,
הוא מעגל את המשולש אוטומטית. במקום שיצאו זוויות חדות הן קהות.

• הוסף לסימניות
יש לי הרגשה שהגדרת פינות מעוגלות כברירת מחדל.
תבדקי בסרגל למעלה (בלי לבחור בשום אובייקט לפני כן), האם זה נמצא על None, או על Rounded

צפה בקובץ המצורף 257237

קבצים מצורפים

• 89.jpg
    KB 18 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לא מוצאת סרגל כזה...

• הוסף לסימניות
בסרגל למעלה, יש לך בצד ימין חץ, תלחצי עליו, Customize... וודאי שמסומן V על כל הפריטים שבלשונית Object. ואז יתווסף לך התמונה הנ"ל בסרגל למעלה.

• הוסף לסימניות
מוזר,
סימנתי וי ושום דבר לא מתווסף.

• הוסף לסימניות
אפשר צילום מסך?
(ואם אפשר את הקובץ אינדיזיין להעלות לכאן, שנראה שזה באמת הבעיה הנ"ל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1790919:
יש לי הרגשה שהגדרת פינות מעוגלות כברירת מחדל.
תבדקי בסרגל למעלה (בלי לבחור בשום אובייקט לפני כן), האם זה נמצא על None, או על Rounded

צפה בקובץ המצורף 257237
נראה שלא זה הבעיה
ניסיתי לבחור באפשרות של ראונד ועדיין הציפורן נשארת כרגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוביה;1793451:
נראה שלא זה הבעיה
ניסיתי לבחור באפשרות של ראונד ועדיין הציפורן נשארת כרגיל.

כשהשלמת אותו לאובייקט סגור?
נ.ב. pr אני מחכה לקובץ אם אפשר. תודה

• הוסף לסימניות
באוביקט סגור הוא כמובן כן נותן זויות עגולות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה