קודם כל הייתי ממליצה לך להוסיף ויזואל יפה.
ולסדר את המלל בצורה טיפוגרפית טובה.
ואח"כ תשתפי שובבהצלחה.
נכון מאודהייתי שמה תמונה שמשקפת הום סטיילינג / עיצוב ברהיטים / אוירה
על 2 שליש מהמודעה - בגריד מעניין. (אולי מתוך הלוגו)ף
הלוגו נראה תלוש ועומד באוויר אולי מידי גדול אפילו.
לגבי הפרטים של המייל והטלפון הייתי מורידה את זה מתחת לחלוקת חלל וכו' ומקטיה את גודל הטקסט.
מוסיפה אייקונים ליד הטלפון והמייל בקטן.
ואת המלל של חלוקת חלל וכו הייתי מגדילה קצת יותר מהטסקט של הפרטי התקשרות.
בהצלחה.
צודקתנכון מאוד
הלוגו הוא לא מרכז המודעה
תני משמעות כלשהיא
חוץ מזה שמי שלא מכיר אותך- לא יודע באיזה עסק מדובר עד שהוא הולך לאותיות הקטנות
קחי תמונה חזקה וצרי אוירה
לוגו זה לא ויז'ואלמבחינת הויז׳ואל, אני דווקא מרוצה. (איך היית משפרת?)
ואם לומר את האמת, קצת התאכזבתי מהתגובות כי מאוד אהבתי את התוצאה של ה-B
תודה.אין מה להתאכזב לכך בנוי הפורום לקבל את הביקורות כדי לעשות זאת הכי טוב שאפשר,
ולענייננו התחברתי לסגנון כרטיס ביקור השני זה שיושב יותר פנימה כנלע"ד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים