עזרה עם סאונד...

• הוסף לסימניות
אני עורכת חתונה בפרימייר cs6 שהסאונד מורכב מחיצוני ופנימי הבעיה היא שאחד מהערוצים לא הוקלט בצורה טובה , ז''א שערוץ אחד שומעים טוב והערוץ השני משמיע בחלש את המוזיקה ובעיקר רעשים מפצפצים..
ניסיתי להשקיט את הערוץ השני אך הבעיה שכמובן שומעים רק בצד אחד וכמה שניסיתי להכפיל את הערוץ הזה ולשים לו אפקט של fill right/left זה לא עוזר...
אני אשמח לקבל עזרה והאם יש לי אפשרות לתקן את הסאונד כשהוא כבר על הסיקוונס כי אין לי כח להפריד כל שוט בנפרד.....

תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש עוד אפקטים שעוזרים למשחקי שמאל ימין ומרכז ,בפרימייר, אני לא זוכר שמות.

• הוסף לסימניות
קודם כל תנסו להפריד ולעבוד רק על הערוץ שלא שומעים בו טוב.
לעלות רק לערוץ הזה את הaudio gain ולראות מה אפשר לעשות.
יש תוכנות שעוזרות בניקוי רעשים כמו audacity שהיא חביבה ויכולה לתת עזרה ראשונה.
אם לא עוזר בכלל יש לי מישהו שיכול לנסות לסדר לכם את זה נראה לי בתשלום אבל אצטרך לשלוח לו את הסאונד.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הערוץ המרעיש פגום והמסריט רוצה שאוריד אותו
אני רוצה לקחת את הערוץ הטוב ולהכפיל אותו לקבוע אחד לרמקול ימין ואחד לשמאל
איך עושים זאת?

• הוסף לסימניות
תשלחו אליי כקובץ WAV ואסדר לכם את זה כסטריאו שיהיה בשני הצדדים.

<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
תודה הסתדרתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה