כללי עזרה עצומה ודחופה - סיומת של קובץ

• הוסף לסימניות
משום מה בתקופה באחרונה היתה לי בעיה עם תמונות שחלק מהם פשוט לא נפתח באינדיזיין או בפוטושופ,
בעצת טכנאי פתחתי כל תמונה כזו בצייר ושם סגרתי שוב לגי פג ואז באה הישועה החלקית- כי זה היה טוב רק למקרים קריטיים, ברור שזו לא דרך לעבוד כי זה מאריך את זמן העבודה בערך פי 5..:confused:
ואז...
נפל לי האסימון שהענין הוא שם הקובץ שצריך להיות jpeg ולא jpg כמו שמשום מה מופיע לי..
והשאלה- איך משנים בבת אחת מכל התיקיה את כל סיומות הקובץ ???

• הוסף לסימניות
אה. זה קל. אם-כי אני לא מאמין שזה פותר את הבעיה המרגיזה של תמונות ווצאפ. אם כן מגיע לך מדליה.

שומרים את הקובץ המצורף בתיקייה המיועדת. מחלצים אותו. דבל קליק, וזה משנה את כולם.

קבצים מצורפים

• RenToJpeg.zip
    176 ביטים · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
תודה על התשובה!
וצדקת שזה לא עוזר!
( משום מה אתמול תמונה בעייתית ששיניתי לה את הסיומת ידנית , נפתחה לי...)
אז מה עושים?????
יש איזה אפשרות לעבור את התהליך של פתיחה בצייר ושמירה כגי פג, באופן אוטומטי?
זה עץ משפחה עם תמונות למשפחה ברוכה ובעלת בלי עין הרע נכדים נינים ובני נינים...

• הוסף לסימניות
לא נתקלתי עדיין בבעיה כדי לפתור אותה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה