כללי עזרה: פוטושופ / Heu Saturation

• הוסף לסימניות
שלום חברים.

יש לי גוון מסויים, לצורך העניין הגוון הזה:
חלון גוון בהיר.JPG

ואני רוצה להחיל אותו באמצעות Heu Saturation על אלמנט מסויים (כמובן עם סימון של Colorize).
בחלון של שכבת ההתאמה Heu Saturation כידוע א"א להכניס ערכי CMYK אלא רק Heu, Saturation, Lightness.
אחרי שאני מכניס את הערכים, זו התוצאה שאני מקבל [ב-Lightness הגדרתי 50, כי אם אני יגדיר 100 כמו בערכים שאני אמור להכניס אני יקבל לבן מוחלט].
תוצאה.JPG

מה אני לא עושה טוב???
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
הכי קל
להוסיף מלמעלה שכבה בצבע הרצוי בדיוק
ולהגדיר את השכבה על HUE או COLOR מה שיותר מתאים
חוסך הרבה התקשקשות עם היו סיטוריישן...
(היו סיטוריישן משתנה בהתאמה לגוונים של כל שכבה באופן אינבידואלי

• הוסף לסימניות
הכי קל
להוסיף מלמעלה שכבה בצבע הרצוי בדיוק
ולהגדיר את השכבה על HUE או COLOR מה שיותר מתאים
חוסך הרבה התקשקשות עם היו סיטוריישן...
(היו סיטוריישן משתנה בהתאמה לגוונים של כל שכבה באופן אינבידואלי
הוספתי ולא יצא לי טוב. מצורף:
תוצאה 2.JPG

• הוסף לסימניות
עשיתי משהו קצת מטופש, אבל עבד.
פתחתי שכבה חדשה, מילאתי בצבע המדוייק שרציתי.
באמצעות Match Color הוחלפו צבעי הלוגו בצבעי השכבה החדשה.

בכל אופן, אשמח לשמוע את הפיתרון הנורמלי לעניין.

• הוסף לסימניות
אפשר כמו שעשיתם בהתחלה שכבה חדשה עם שיטת שילוב
וכדי שזה יכנס לתוך השכבה שמתחת בדיוק לוחצים עם אלט בין השכבות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה