התייעצות עזרה פורום מייל - דחוף!

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
מעוניינים לפתוח פורום במייל - דרך גוגל
אבל כשאני פותח את הקבוצה, דרך צור קבוצה חדשה, הוא כותב לי הכתובת כבר קיימת במערכת.

אולי הבעיה בגלל שיש לנו כבר קבוצת מייל כזאת, ללא פרסומים, אלא רק המנהל מפרסם. וכעת מעוניינים להקים תפוצה נוספת של פורום שכ"א יכול להעלות נושאים.
איך עושים את זה בקלות?
זה אפשרי מאותו מייל?

מה זה אומר?
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
מעוניינים לפתוח פורום במייל - דרך גוגל
אבל כשאני פותח את הקבוצה, דרך צור קבוצה חדשה, הוא כותב לי הכתובת כבר קיימת במערכת.

אולי הבעיה בגלל שיש לנו כבר קבוצת מייל כזאת, ללא פרסומים, אלא רק המנהל מפרסם. וכעת מעוניינים להקים תפוצה נוספת של פורום שכ"א יכול להעלות נושאים.
איך עושים את זה בקלות?
זה אפשרי מאותו מייל?

מה זה אומר?צפה בקובץ המצורף 763325
כמה שזה נשמע משונה, זה בגלל נטפרי.
תפתחו פניה לנטפרי על קבוצות גוגל, והם ידריכו אתכם איך לפתוח קבוצה.

(ואגב תכתבו להם, שב"פרוג" אומרים, שלחסום אופציה באתר, שלגולש זה נראה כאילו תקלה של גוגל, בלי שיהיה כתוב בצורה ברורה שזה נטפרי (ויש אפשרות לסדר את זה), זה לא מתאים לסטייל שלהם...)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כמה שזה נשמע משונה, זה בגלל נטפרי.
תפתחו פניה לנטפרי על קבוצות גוגל, והם ידריכו אתכם איך לפתוח קבוצה.

(ואגב תכתבו להם, שב"פרוג" אומרים, שלחסום אופציה באתר, שלגולש זה נראה כאילו תקלה של גוגל, בלי שיהיה כתוב בצורה ברורה שזה נטפרי (ויש אפשרות לסדר את זה), זה לא מתאים לסטייל שלהם...)

בדקתי את הדברים מול "נטפרי" - עם פניה מסודרת וברורה
והם השיבו ש"כעת הם פתחו את האפשרות לפתיחת קבוצה חדשה"
למעשה, בדקתי שוב, ועדיין הבעיה נשארה, הוא אומר לי על כל כתובת מייל שהיא, שהיא כבר קיימת במערכת.

אודה שוב על כל פתרון לתקלה.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בדקתי את הדברים מול "נטפרי" - עם פניה מסודרת וברורה
והם השיבו ש"כעת הם פתחו את האפשרות לפתיחת קבוצה חדשה"
למעשה, בדקתי שוב, ועדיין הבעיה נשארה, הוא אומר לי על כל כתובת מייל שהיא, שהיא כבר קיימת במערכת.

אודה שוב על כל פתרון לתקלה.
תודה מראש!
אז תכתוב להם שוב. תכתוב איזה שם קבוצה אתה רוצה, ושיפתחו לך אותו.

זו לא המצאה שלי, גם אני מצאתי את זה כאן בפורום.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו
והיה פה כמה אשכולות בענין
זה תקלה שקשורה לנטפרי
את יכולה לבקש ממשהו שלא בנטפרי שיפתח לך קבוצה ואז תשלחי את הקבוצה לבדיקה ואז זה יעבוד לך

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו
זה תקלה שקשורה לנטפרי
את יכולה לבקש ממשהו שלא בנטפרי שיפתח לך קבוצה ואז תשלחי את הקבוצה לבדיקה ואז זה יעבוד לך
אשמח לקישור איפה האשכולות הללו?
וסתם כך, אשמח לאשכול או משהו כזה, שמדריך קצת יותר ברור על כל הנושא של התפוצה בגוגל.

• הוסף לסימניות
כמו שאמרו
זה תקלה שקשורה לנטפרי
לא האמנתי, אבל אכן זו באמת בעיה של נטפרי!!!!
הם פתחו לנו את זה כעת...

• הוסף לסימניות
אז תכתוב להם שוב. תכתוב איזה שם קבוצה אתה רוצה, ושיפתחו לך אותו.

זו לא המצאה שלי, גם אני מצאתי את זה כאן בפורום.
תודה רבה!
זה עזר לי מאוד...
אני כבר כמה שבועות מנסה לפתוח קבוצה ולא מצליח - פניתי לנטפרי והם פתחו לי.
יישר כח!!

דרך אגב - כתבתי להם וזו תגובתם:
ניסינו לשים הודעה מטעם נטפרי, אבל גוגל לא אהבה שמתערבים לה באתר,
זה לא הצליח

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
זה עזר לי מאוד...
אני כבר כמה שבועות מנסה לפתוח קבוצה ולא מצליח - פניתי לנטפרי והם פתחו לי.
יישר כח!!

דרך אגב - כתבתי להם וזו תגובתם:
ניסינו לשים הודעה מטעם נטפרי, אבל גוגל לא אהבה שמתערבים לה באתר,
זה לא הצליח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה