עזרה - פרויקט לקידום צילום

• הוסף לסימניות
חברתי הפרסומאית מבקשת את עזרתכם:

כרגע יש לי פרויקט לקידום הצילום -(קהל יעד הורים לילדים ) ושאלתי למה אמהות מצלמות את הילדים שלהם אצל צלם? הרי לכל אחד היום יש מצלמה מתקדמת בבית
למה חשוב להם להקדיש זמן וכסף בשביל זה?
אני מחפשת תובנה שתסביר באמת למה הורים מרמה סוציו אקנומי בינונית ומטה מוכנים ורוצים תמונות מקצועיות ומה גורם לאותו קהל יעד בינוני שלא לצלם
נ.ב
תגובות כמו יקר או אין זמן הן משעממות ולא רלוונטיות
אני מחפשת תובנה חזקה
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
יש לי 3 ילדים ומעולם לא יצאתי לצילומי סטודיו או יום צילומים עם צלמ\ת (גם לא לפני חלאקה)
כשהייתי צריכה תמונות טובות לאלבום חלאקה, ר"ה, פורים להורים וכו, יצאתי לטבע ועם מצלמה ביתית (פשוטה) הצלחתי לעשות תמונות מאוד יפות עם רקע יפה
עכשיו מעניין אותי ללכת לסטודיו צילומים, כי אני רוצה להגדיל קנבס ענק לחדר ילדים ובשביל זה אני צריכה תמונה איכותית מאוד שאוכל להגדיל ללא פיקסלים.

• הוסף לסימניות
אני לא בן אדם שהולך לפי טרנדים ומה שכולם עושים
אבל התמונות שלפני החלקה מאד מאד חשובות לי
אני חושבת שמה שנשאר לזכרון מכל הזמנים הלא קלים של של גידול הילדים זה הרגעים האלו
שטרחת, והשקעת, ולקחת את הילדים, אפילו שזה הלחיץ אותך ואותם

כשהם יהיו גדולים, וכשאת תהיי גדולה :) זה יהיה נכס רב משמעות
וזו סוג של אמירה בשבילם ובשבילך אפילו שאתם לא זוכרים וזה היה פעם הייתי אמא משקיענית ומטפחת

• הוסף לסימניות
בשבילי, בתור אמא לילדים, (מאוד אובייקטיבית) זה רגעים של נחת. הילדים הרי לא לבושים כל היום יפה ועומדים ומחייכים, אז לפחות, יש לי את זה בתמונה.
ולמה דווקא צילום מקצועי?
כי במצלמות פשוטות (במיוחד בדיגיטליות של היום אבל לא רק) אני רואה את הילד המתוק מחייך, לוחצת כדי לצלם, ויוצא לי משהו אחר לגמרי בתמונה.
(הכוונה למי שאין ידע בצילום)
ובצילום מקצועי- צלמת עושה את העבודה.

• הוסף לסימניות
לא ברור לי, רוזמרין, שכשהם מחייכים בסטודיו זה כן החיוך המדויק של הילדים,
אבל בהחלט אני בעד - כולנו אוהבות ונהנות לראות את הילדים שלנו כשהם נראים הכי טוב שיש (ןגם להשוויץ איתם קצת לסבתא ולחברות) והכי חשוב להנציח אותם כשהם במיטבם, בצילום מקצועי הם יראו הכי טוב שאפשר.
נכון גם בצילום בטבע בשעה נכונה ביום ומצלמה טובה - זה יחמיא להם - פחות המצועי, אבל עדיין תמונות עם כיף גדול.
איזה כיף לי לפתוח תמונות סטודיו שעשו לי בתור ילדה קטנה... עוד נקודת זכות לצילום המקצועי.

• הוסף לסימניות
למה כן?
הרצון של כל אמא לראות את ילדיה בצורה הכי יפה
למה לא?
מה לעשות? זמן. דחינות, או מחכים לארוע משמעותי מספיק

• הוסף לסימניות
זהו חלק מעלון שחולק בהפנינג חנוכה שעשיתי שנה שעברה,
אני רוצה להבהיר שאני חושבת שתמונות זה מותרות, אבל לפעמים אדם רוצה קצת מותרות בחייו, ואנשים מעדיפים להשקיעה אותם בתמונות של הילדים. כי זה אחד המוצרים הגשמיים, שמשתבח במשך השנים.

קבצים מצורפים

• הצורך שלנו בתמונות.png
    KB 272.8 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י tttsarattt;1456847:
יש לי 3 ילדים ומעולם לא יצאתי לצילומי סטודיו או יום צילומים עם צלמ\ת (גם לא לפני חלאקה)
כשהייתי צריכה תמונות טובות לאלבום חלאקה, ר"ה, פורים להורים וכו, יצאתי לטבע ועם מצלמה ביתית (פשוטה) הצלחתי לעשות תמונות מאוד יפות עם רקע יפה
עכשיו מעניין אותי ללכת לסטודיו צילומים, כי אני רוצה להגדיל קנבס ענק לחדר ילדים ובשביל זה אני צריכה תמונה איכותית מאוד שאוכל להגדיל ללא פיקסלים.
דווקא לענין הפיקסלים את טועה חמורות!!!
המצלמות של היום הם ברזולוציה כל כך גבוהה כך שניתן להדפיס מהם בכל גודל שתרצי ולא מפוקסל כלל. לא רק ולא בעיקר - כמות הפקסלים קובעת את איכות התמונה. למצלמה מקצועית יש מעלות אחרות- אין לה יותר פיקסלים ואין שום צורך ביותר...

• הוסף לסימניות
את האמת? אני מאד אוהבת תמונות מקצועיות, והפורום של הצילום מענין אותי, אפילו שאני לא 'מבינה גדולה'.
אבל, כשצילמתי את הבן שלי בגיל 3. הבת שלי היתה בת שנה וחצי ושניהם היו בלי מצב רוח לחלוטין. הצלמת המקצועית עשתה תמונות מדהימות וא"א לזהות את המצב רוח על התמונות.
בכל אופן, כשאני רואה את התמונות הללו, נשאר לי טעם לא טוב בפה - איך הם שיגעו אותי.
בעצם התמונות הם שקר גמור!!

• הוסף לסימניות
למה שקר? הם מזכרת יפה מהגיל הזה. אמנם כרגע את רק זוכרת את הטעם הרע שנשאר לך מהמאמץ הזה אבל אני מאמינה שבעוד כמה שנים תשכחי את זה ותשאר לך רק הנאה מהמזכרת.
גם אני כשצילמתי את בני בגיל 3 חזרתי מפורקת..... הוא לא שיתף פעולה ומה לא עשיתי בשביל שיסתכל, יחייך וכו'. התמונות מהממות וכיף לי להסתכל בהם ואני גם זוכרת את המאמץ .... אבל בכולופן אני נהנית מאוד מהתמונות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה